ScaleUPgrade konferenca: Connecting the Tech Community for a better future

23. maj 2023 Ob 9.00
Datum in ura
Torek, 23. maj 2023
9.00 - 17.15 CEST
Lokacija

Zoom

Tehnološki park Ljubljana že četrtič zapored organizira brezplačno ScaleUPgrade konferenco, ki tehnološkim, mednarodnim, hitrorastočim scale-up podjetjem prinaša tehnološke novosti in globalne aktualne teme, s katerimi se soočajo. Na konferenci bomo spoznali ključne spremembe v današnjem svetu skozi izzive in konkretne rešitve scale-up podjetij.

 

Osrednja tema, ki je zaznamovala lansko leto je AI oziroma umetna inteligenca. Medtem ko odpira mnoge prilike za izboljšanje našega življenja, hkrati prinaša tudi nekaj negotovosti ter strah pred spremembami. Na konferenci bomo spoznali, kje je uporabna, kaj omogoča, zakaj jo je potrebno začeti uporabljati čim prej.

 

Dotaknili se bomo tudi mnogih tem, ki so pomembne za uspeh v zasičenem globalnem svetu tehnologij. Od tega kako privabiti talente k nam, kako priti do velikih razvojnih sredstev, kako lažje vstopiti na sosednje trge, do najnovejših marketinških trendov.

 

Komu je namenjena?

ScaleUPgrade konferenca je v osnovi namenjena slovenskim scale-up podjetjem, ki so uspešna, mednarodno konkurenčna in prodorna, hitro zaposlujejo in razvijajo nove kompetence ter ustvarjajo nove tehnologije in produkte.

 

Dogodek pa je seveda odprt in zanimiv tudi za start-upe, na poti v scaleup fazo, ter za korporacije in podporna okolja za podjetništvo, ki se želite seznaniti s praktičnimi primeri in izzivi dela v prihodnosti.

 

 * Scaleup podjetja so tista, ki imajo 10 ali več zaposlenih, vsaj milijon evrov letnega prometa ter so v fazi hitre mednarodne rasti in širitve.

 

PROGRAM KONFERENCE

 

Kdaj? 23. maj 2023 ob 9:00

Kje? Online izvedba

 

PRIJAVA

 

 

 

 

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju od 2014 do 2020.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.