Roadshow Velenje - jesen 2015

4. september 2015 Ob 19.00
Datum in ura
Petek, 4. september 2015
19.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Po informacije iz prve roke

Roadshow Velenje je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe, in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bomo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja ter kje pridobiti potrebno znanje in izkušnje za hitrejši podjetniški razvoj.

Za vas smo pripravili: 

  • Predstavitev vitkih in agilnih metod izgradnje produkta, ki vam zagotavljajo hiter napredek in neposredno povratno informacijo iz trga.
  • Predstavitev produktov Slovenskega podjetniškega sklada SK75 ter SK200, ki start-up podjetjem omogočata pridobitev konvertibilnega posojila v višini 75.000 € (SK75) ali javne lastniške investicije v višini 200.000 € (SK200).
  • Predstavitev ponudbe lokalnega podjetniškega ekosistema za vaš podjetniški razvoj.   
  • Pogovor z uspešnim podjetnikom o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju njegovega podjetja.

 
Osebno svetovanje, odgovori iz prve roke 

Na dogodku se bomo pogovorili o najpogostejših vprašanjih in dilemah podjetnikov, ki se odločajo za sodelovanje v predstavljenih programih. Prav tako bomo osebno svetovali glede priprave in oddaje vloge na razpise in prijave na tekmovanje.
 
 

Program

19.00 – 19.05 | Pozdravni nagovor
Karla Sitar
, direktorica SAŠA inkubatorja

19.05 – 19.45 | Od ideje do prodaje
Aljoša Huber bo iz lastnih, več kot 10 letnih izkušenj govoril o tem, kako pripeljati vaš startup od idejne faze, do faze v kateri z vašim produktom ustvarjate prihodke. Govoril bo o prodaji, organizacij dela, gradnji prodajne in distribucijske mreže, vzpostavitvi procesov,... 

Aljoša Huber, IntelPlan, podjetniški mentor
Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija

19.45 – 20.15 | Predstavitev produktov SK75 in SK200
Predstavitev produktov SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada in pred-selekcijskega postopka za sodelovanje

Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija

20.15 – 21.00 | Vprašanja in odgovori
Odgovori na vprašanja povezana s sodelovanjem na razpisih SK75 in SK200. Vprašanja lahko pošljete tudi na elektronski naslov faq@startup.si.

Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija
Aljoša HuberIntelPlan, podjetniški mentor 
 

Prijava na dogodek

Udeležba na dogodku je brezplačna. Obvezna je elektronska prijava. 

 

Organizatorji

Dogodek organizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju s SAŠA inkubatorjem. Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.