Roadshow Nova Gorica

4. marec 2020 Ob 14.00
Primorski tehnološki park
Datum in ura
Sreda, 4. marec 2020
14.00 - 16.00 CEST
Lokacija

Primorski tehnološki park 

Mednarodni prehod 6 

5290 Šempeter pri Gorici

Primorski tehnološki park

Dogodek je namenjen podjetnikom, ki iščete denar, kontakte, pospeševalniške programe, mentorje in praktične nasvete za konkretizacijo vaših inovativnih idej in komercializacijo produktov. 

 

V kratkem in jedrnatem dogodku, vam bodo posredovane zgoščene informacije in konkretni nasveti s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.

 

Financiranje in programi, o katerih bomo govorili

  • 54.000 EUR zagonske spodbude v okviru razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada (Sklada). Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica in nasveti za pripravo vloge.
  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.   
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.

Program dogodka 

14.00 – 14.30 | Predstavitev produktov P2, SK75, SI-SK in drugih

Ključne informacije, pogoji, kriteriji in časovnice posameznih produktov. Izkušnje iz prve roke iz preteklih razpisov.

Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada
Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

14.30 – 15.00 | Predselekcija Start:up Slovenija, nagrada Slovenski start:up leta in PODIM  2020
V predselekciji Start:up Slovenija lahko pridobite do 35 točk za razpis P2 in do 40 točk za razpis SK75. Slovenski start:up leta 2020 čakajo atraktivne nagrade. Na konferenci PODIM pa vas čaka tri dni podjetniške eksplozije z mednarodnimi investitorji, govorci in mreženjem. 

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

15.00 – 15.30 | Kako pripeljati idejo do konkretizacije in tržnega uspeha 
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.

Andrej Peršolja, Creative Solutions in Hopalai 

15.30 - 16.00 | Feedback v živo, skupinska in individualna vprašanja
Predselekcija Startup Slovenija vam lahko prinese pomembne točke za prijavo na razpis P2 in SK75 SPS. Pomembno vlogo v predselekciji igra osebna predstavitev na DEMO DNEVu. Izvedeli boste konkretne nasvete kako pripraviti prepričljivo predstavitev. Hkrati boste lahko v živo predstavili vašo idejo in prejeli povratno informacijo organizatorjev predslekecije Startup Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada.

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

 

 

PRIJAVA

 

Organizatorji 

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Primorski tehnološki park.


 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.