Roadshow Maribor - jesen 2017

5. september 2017 Ob 14.00
Datum in ura
Torek, 5. september 2017
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Po informacije iz prve roke

Roadshow je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bomo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja, kje pridobiti potrebno znanje in podporo za vaš podjetniški razvoj.

Za vas smo pripravili: 
  • Praktične in uporabne nasvete iz prve roke za učinkovit podjetniški napredek
  • Predstavitev programov Slovenskega podjetniškega sklada za start-upe v letu 2017, predvsem produktov SK75 in SK200. SK75 predstavljajo konvertibilna posojila v višini 75.000 €SK200 pa javno lastniško investicijo v višini 200.000 €. Govorili bomo tudi o razpisu P2R, ki naj bi bil objavljen v mesecu oktobru.
  • Predstavitev ponudbe lokalnega podjetniškega ekosistema za vaš podjetniški razvoj.   
  • Pogovor z uspešnim podjetnikom o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju njegovega podjetja.


Osebno svetovanje, odgovori iz prve roke 

Na dogodku se bomo pogovorili o najpogostejših vprašanjih in dilemah podjetnikov, ki se odločajo za sodelovanje v predstavljenih programih. Prav tako bomo osebno svetovali glede priprave in oddaje vloge na razpise in prijave na tekmovanje.

 

Program

14.00 – 15.15 | Kako lahko programi SPS pripomorejo k podjetniški rasti
Predstavitev produktov Slovenskega podjetniškega sklada (P2R, SK75 in SK200), ki podjetnikom zagotavljajo finančna sredstva in mentorsko podporo. V SK programih sodeluje že 67 podjetij. Rok za prijavo na jesenski krog financiranja je 11. september. 

Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija

15.15 – 16.00 | Temelji vsakega podjetja so ...
Praktični in uporabni nasveti iz prve roke, ki vam bodo pomagali postaviti zdravo jedro vaše podjetniške zgodbe ne glede na to, kakšno podjetje gradite. Ne boste slišali teorije temveč neizprosno podjetniško prakso. 

Sašo Zagoranski, podjetnik in SK mentor, Semantika d.o.o. 

16.00 – 16.45 | SK podjetja iz prve roke
Prejemniki SK sredstev predstavijo iz prve roke izkušnje z SK programi in svoj podjetniško zgodbo. 

Sergej Prosen, prejemnik SK75, Biometrika d.o.o. – produkt Armbeep

16.45 – 17.30 | Individualno svetovanje
Za individualno svetovanje nam predhodno pišite na elektronski naslov faq@startup.si.  Prijava na dogodek

 

Organizatorji

Dogodek organizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju s Tovarno podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru. Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.