Roadshow Ljubljana - jesen 2015 (LUI)

7. september 2015 Ob 14.00
Datum in ura
Ponedeljek, 7. september 2015
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Po informacije iz prve roke

Roadshow je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe, in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bomo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja ter kje pridobiti potrebno znanje in izkušnje za hitrejši podjetniški razvoj.

Za vas smo pripravili: 

  • Predstavitev vitkih in agilnih metod izgradnje produkta, ki vam zagotavljajo hiter napredek in neposredno povratno informacijo iz trga.
  • Predstavitev produktov Slovenskega podjetniškega sklada SK75 ter SK200, ki start-up podjetjem omogočata pridobitev konvertibilnega posojila v višini 75.000 € (SK75) ali javne lastniške investicije v višini 200.000 € (SK200).
  • Predstavitev ponudbe lokalnega podjetniškega ekosistema za vaš podjetniški razvoj.   
  • Pogovor z uspešnim podjetnikom o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju njegovega podjetja.
  • Predstavitev ponudbe Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja in podjetniškega ekosistema za razvoj podjetniških idej študentov, raziskovalcev in profesorjev.  

 
Osebno svetovanje, odgovori iz prve roke 

Na dogodku se bomo pogovorili o najpogostejših vprašanjih in dilemah podjetnikov, ki se odločajo za sodelovanje v predstavljenih programih. Prav tako bomo osebno svetovali glede priprave in oddaje vloge na razpise in prijave na tekmovanje.
 
 

Program

14.00 – 14.15 | Kako uspeti? 
Primeri dobrih praks LUI start-upov

dr. Lidija Honzak, direktorica LUI

14.15 – 15.00 | Vitko in agilno
Kratko predavanje z nasveti za vitko in agilno z izkušnjami podjetnika

Matej Stevanovič, LUI

15.00 – 15.30 | Predstavitev produktov SK75 in SK200
Predstavitev produktov SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada

15.30 – 16.30 | Izkušnje iz prve roke
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja

Darko ButinaSash Reporting, poslovni angel
Matej Vengust, Nervteh, prejemnik investicije SK50

16.30 - 17.00 | Vprašanja in odgovori, osebno svetovanje in druženje
Odgovori na vprašanja povezana s produkti SK75 in SK200. Vprašanja lahko pošljete tudi na elektronski naslov faq@startup.si

 

Prijava na dogodek

Udeležba na dogodku je brezplačna. Obvezna je elektronska prijava. 

 


 

 

Organizatorji

Dogodek organizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem. Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.