REVEEL - Od rojstva do danes

25. maj 2017 Ob 19.05
Datum in ura
Četrtek, 25. maj 2017
19.05 - 0.00 CEST
Lokacija
Reveel je najuspešnejši mariborski startup v pridobivanju investicij. Od investitorjev so v lanskem letu prejeli 2.000.000$. Ampak do tega uspeha niso prišli čez noč. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013 in od takrat do danes so si pridobili mnogo neprecenljivih izkušenj, o katerih bo govoril so-ustanovitelj Aljaž Andrejaš.

Problem, ki se pogosto dogaja je, da se v medijih prikaže zgolj tiste najuspešnejše trenutke startupov, zanemari pa se pot, katera jih je do tega privedla. Na tokratnem Müsliju gostimo Aljaža Andrejaša, so-ustanovitelja in CPO Reveela, ki bo govoril o poti Reveela od ideje, ki jo je dobil, ko je študiral na FERI-ju, pa vse do danes ko imajo veliko ekipo in pisarne v ZDA ter Sloveniji.

Izvedeli boste zgodbe iz zakulisja startupov o katerih se pogosto ne govori. Govora bo tudi o težavah s katerimi so se srečali in kako so le-te premagali.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model.
 

Kaj dela Reveel?

Reveelova vizualna medijska platforma blagovnim znamkam in medijem omogoča, da tiskano, digitalno ali video vsebino spremenijo v mobilno izkušnjo, ki poganja sodelovanje, trgovino in monetizacijo.
 
Uporabite lahko aplikacijo Reveel-it ali katerokoli aplikacijo opremljeno z Reveelovo funkcijo SDK, da naredite sliko ali pa se dotaknete slike, da prikažete spremljevalno vsebino, ki vaše občinstvo obvešča in navdihuje ter jim omogoča, da kupijo produkt, ki ga razkrijejo. Reveel Studio lahko uporabite tudi, da označite slike ali videje v revijah, katalogih, reklamah, televiziji, spletnih videjih ali oglase izven doma, potem pa takoj glede na lokacijo merite odziv občinstva za vsako posamezno namestitev medija.
 

Kdo je Aljaž Andrejaš?

Aljaž Andrejaš je CPO pri Reveel Technologies. Podjetje je so-ustanovil pred štirimi leti. Prav tako je v lanskem letu podjetje doseglo velik uspeh s tem ko je prejelo 2.000.000$ investicije iz Amerike.
 

Prijava

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.