Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani! Prijave do 15. januarja 2016

15. januar 2016 Ob 23.00
Datum in ura
Petek, 15. januar 2016
23.00 - 0.00 CEST
Lokacija

K prijavi na Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani vabljeni vsi, ki že imate razvite tehnološke in netehnološke inovacije, pa tudi inovativne podjetniške ideje s tržnim potencialom. Avtorji treh najbolj perspektivnih inovacij bodo prejeli denarno nagrado iz Rektorjevega sklada, v višini 3.000, 2.000 in 1.000 EUR. Vsi, ki bodo prijavili inovacijo, pa se bodo na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju lahko udeležili tudi brezplačnega usposabljanja za komercializacijo inovacije ter svetovanja iz upravljanja in zaščite intelektualne lastnine. Prijavo lahko oddate najpozneje do 15. januarja 2016.
 
 

Natečaj že šesto leto zapored ... 

Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) že šesto leto zapored razpisujeta natečaj Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani (UL), katere nagradni sklad znaša 6.000 EUR.
 

Pogoj za sodelovanje

Pogoj za sodelovanje je tudi povezava z Univerzo v Ljubljani (UL) – sodelujejo lahko zaposleni na UL, študenti UL ter diplomanti UL, za katere velja, da od zaključka študija ni minilo več kot eno leto. Člani tima so lahko tudi zaposleni na drugih inštitucijah ali študenti drugih univerz, vendar mora biti vodja skupine v tem primeru z UL.
 

Brezplačno usposabljanje za vse prijavljene

Z nagrado želijo na UL podpreti čim več inovacij in inovativnih podjetniških idej, da vstopijo na trg in dokažejo svojo uporabno vrednost. Vse, ki bodo izpolnjevali osnovne kriterije prijave, čaka brezplačno usposabljanje za komercializacijo inovacije, svetovanje iz upravljanja in zaščite intelektualne lastnine ter možnost LUI mentorstva in povezovanja z investitorji.

Prijave sprejema Ljubljanski univerzitetni inkubator od 25. 11. 2015 do 15.1. 2016 na lui.si.

Obiščite tudi FB stran dogodka
 
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.