Ptuj: Pitching idej in izbor najboljših

14. november 2014 Ob 14.00
Datum in ura
Petek, 14. november 2014
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija


Predstavitev idej podjetnikom in svetovalcem predstavlja zaključek prvega dela jesenskega programa. Strokovna komisija bo ocenila in komentirala predstavitve podjetniških ekip ter izbrala tiste, ki bodo prejele podjetniški vavčer za sofinanciranje razvoja prototipa (3 x 1000 EUR z DDV), vstop v Startup GeekHouse coworking prostor in program GeekHouse startup šole.

Zaključni dogodek bomo pričeli s pogovorom z Aleksom Jakulinom, računalniškim strokovnjakom in izkušenim podjetnikom, ki trenutno v New Yorku vodi podjetje Ganxy. Aleks je med drugim kot profesor poučeval na Columbia University, kot svetovalec pomagala pri mnogih podjetniških zgodbah ter je tudi soavtor svetovno uveljavljenega grafičnega formata PNG. Aleks ima več kot 20 let izkušen iz področja računalniških tehnologij. V pogovoru bo predstavil svoje podjetniške in tehnološke izkušnje ter z vami delil marsikateri nasvet za vašo podjetniško pot.     


Program dogodka

14.00 - 14.45 Pogovor z Aleksom Jakulinom
14.45 - 15.00 Priprava na predstavitve
15.00 - 17.00 Predstavitve idej ter izbor najboljših


Predstavitev idej

Prijavljene ideje se bodo v kratkih, 5 minutnih predstavitvah predstavile strokovno komisiji, ki bo na podlagi petih kriterijev (inovativnost ideje in tehnologija; velikost in rast trga, potencial in izvršnost ekipe; stopnja konkretizacija ideje in poslovni model) izbrala najboljše. Ideje bodo ocenjevali:

  • Kristijan Pukšič, podjetnik, COO iccode.tv
  • Sandi Vidovič; podjetnik, CEO SportWip 
  • Jure Verhovnik, vodja inkubatorja Tovarne podjemov

Vsaka ekipa bo imela poleg predstavitve na voljo tudi 5 min za odgovore in komentarje strokovne komisije.


Prijava idej in predstavitev

Če želite predstaviti svojo idejo, prejeti komentarje komisije ter se potegovati za privlačne nagrade je potrebno najkasneje do četrtka, 13. novembra do 10. ure poslati svojo predstavitev v .pdf ali .pptx formatu na elekronski naslov info@startupptuj.


Vabljeni na mreženje

Dogodek je namenjen tudi mreženju, povezovanju in druženju, zato vabljeni vsi, ki vas zanima podjetništvo, iščete podjetniško ekipo, želite spoznati ambiciozne ptujske podjetniške ekipe ali vas samo muči firbec :) Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava je obvezna. 
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.