Prvi Podim DX Satellite dogodek z uglednimi investitorji

23. april 2020 Ob 18.30
Datum in ura
Četrtek, 23. april 2020
18.30 - 19.30 CEST
Lokacija

Platforma Hopin

Konferenca Podim se približuje s svetlobno hitrostjo. Da se bomo do 18. maja dodobra ogreli za novo digitalno izvedbo konference – Podim DX – organiziramo serijo kratkih online dogodkov. Prvi bo že ta četrtek, 23. aprila, ob 18.30.

 

O investicijskih priložnostih v CEE regiji bodo govorili ugledni investitorji Oliver Holle iz Speedinvesta, Julien Coustaury iz sklada tveganega kapitala Fil Rouge Capital - FRC, Eamonn Carey iz Techstars London, in Urban Lapajne iz ekipe Podim Conference.

 

Dogodek bo vodil Dejan Jovičevič, soustanovitelj in direktor Der Brutkastna, z govorci pa odprl zanimivo diskusijo o trenutni gospodarski situaciji, posebej iz vidika startupov in sklepanja poslov, iskanja/pridobivanja investicij. Gostje bodo potrdili, da se svet ni ustavil, posli se nemoteno odvijajo naprej.

 

Prav tako boš spoznal, kaj investitorje pri iskanju svojih naslednjih investicijskih priložnostih najbolj pritegne in kaj pravzaprav iščejo.

 

Tvoja naslednja najboljša priložnost, da narediš vtis na investitorje, predstavnike korporacij in drugih obstoječih podjetij, bo od 18. do 20. maja, ko bo potekal Podim DX. Upamo, da si si že zagotovil svojo vstopnico in si vključen v startup katalog, ki ga bodo dobili v roke vsi investitorji. Pripravi se na najboljšo digitalno izkušnjo, ki si jih kdaj doživel!

 

Najprej pa si zagotovi svoje mesto na četrtkovem dogodku. Začnemo ob 18.30.

 

PRIJAVA

 

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.