Prva marketinška in prodajna orodja

10. december 2020 Ob 17.00
Online dogodek
Datum in ura
Četrtek, 10. december 2020
17.00 - 18.30 CEST
Lokacija
Online dogodek

Ti predstavlja marketing in prodaja izziv in ne veš, kako se tega lotiti? Pridi na online delavnico, ki bo sestavljena iz treh krajših vsebinskih sklopov:

 

#1 Marketinška in prodajna orodja

Najprej bomo pogledali, katera marketinška in prodajna orodja imamo na voljo in poskušali razumeti, kakšen je ustrezen vrstni red. Razumeli bomo, zakaj so dobra orodja ključna za uspešen prihod na trg. Poleg kreiranja pozicijske izjave se bomo lotili tudi produkcije povzetka našega produkta na dveh straneh.

 

#2 Povzetek produkta na 2 straneh

Pregledali bomo nove dobre prakse povzetkov na dveh straneh in kje jih najdemo. V skupinah bomo delali na skupinskem pregledu tako pozicijskih izjav kot pripravljenih prvih osnutkov povzetkov produkta na 2 straneh.    

 

#3 Organizacija za učinkovito produkcijo

V tretjem delu bomo pregledali dobre prakse organizacije produkcije marketinških in prodajnih materialov, kako učinkovito delamo z zunanjimi izvajalci in kako skrbimo, da ima naša znamka enak nagovor. Udeleženci bodo predstavili svoje informacije o produktu na dveh straneh in se posvetovali z ostalimi udeleženci na delavnici.

 

Prijavi se čim prej in si zagotovi svoje mesto na delavnici.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.