Prva konferenca razvijalcev računalniških iger v Sloveniji!

26. september 2015 Ob 9.00
Datum in ura
Sobota, 26. september 2015
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Slovenian Games Conference oz. prva slovenska poslovna konferenca s področja razvoja računalniških iger v soboto, 26.9., vabi vse razvijalce in ljubitelje računalniških iger v prostore ljubljanske fakultete za računalništvo in informatiko, kjer boste na celodnevnem dogodku lahko preizkusili nove digitalne igre ali poslušali številna strokovna predavanja s področja razvoja, načrtovanja, marketinga in projektne ter podjetniške organizacije.Kot je zapisano na spletni strani Društva razvijalcev iger Slovenije in Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, organizatorji prve celodnevne poslovne konference s področja razvoja digitalnih iger, pričakujejo okoli 300 obiskovalcev.


Predstavili se bodo tudi Motiviti, Microsoft in Ekipa2

S svojimi izdelki se bodo predstavili slovenski studii, kot je denimo Motiviti, ki razvija igro Elroy And The Aliens, ter številni sponzorji dogodka, med katerimi sta tudi podjetji Microsoft in Ekipa2, njihove igre pa bo mogoče tudi preizkusiti.
 

Ravijalci iger, povežite se!

Konferenca označuje začetek prizadevanj za izboljšanje stanja dejavnosti domačih razvijalcev digitalnih iger, mreženja in možnost za pridobitev povezav s tujimi podjetji, delodajalci in ustvarjalci na tem področju.
 

Od razvoja in načrtovanja do podjetništva!

Dogodek se bo osredotočal na množico dejavnosti, ki jih zajema izdelava digitalnih iger. Predavali bodo strokovnjaki s področja razvoja, načrtovanja, marketinga ter projektne in podjetniške organizacije. Na konferenci bodo svoje izdelke predstavljali mnogi manjši neodvisni slovenski studiji in sponzorji dogodka, katerih igre bo mogoče preizkusiti. Ob zaključku bodo podeli nagrade najbolj tehnično in oblikovno dovršenim domačim igram v letu 2015 in nagrado občinstva naj igri konference.

Več informacij o konferenci, možnostih sodelovanja in nakupu vstopnic je na voljo na spletni strani Slovenian Games Conference.

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.