Priložnosti avtomatizacije, hiperavtomatizacije ter RPA v poslovnem svetu

29. november 2022 Ob 9.00
Datum in ura
Torek, 29. november 2022
9.00 - 13.00 CEST
Lokacija

Gospodarska Zbornica Slovenije (GZS),

Dimčeva 13,

1504 Ljubljana
 

Podaj se v nov svet, ki ga oblikujejo tehnologije Web3 ter izkoristi njegov potencial v svoj prid. Tokrat lahko pridobiš znanja s področij avtomatizacije, hiperavtomatizacije ter RPA v poslovnem svetu. Pridi na brezplačno delavnico

 

Delavnica bo potekala v torek, 29. 11. 2022, od 9. do 13. ure v prostorih GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) in je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo. Med upravičenimi udeleženci so seveda tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

 

Dr. Dragan Kusić, vodja oddelka mehatranike na Tecosu, bo skozi praktične primere implementacije pripravil podjetja na poslovno uspešen razvoj.

 

PRIJAVA

 

Vsebina delavnice:

  • Pomen in vpliv uvedbe informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) v podjetjih.
  • Kako obvladovati veliko količino informacij.
  • Kakšna je varnost uporabe IKT.
  • Uporabo sistemov MES, ERP, CRM in CPS pri avtomatizaciji poslovanja.
  • Kaj je INDUSTRIJA 4.0, prihodnji trendi, primeri uspešne implementacije v različne proizvodne procese – učinkoviti procesi ustvarjanja vrednosti/vzpostavljanje digitalnih delovnih mest in brezpapirno poslovanje.

 

PRIJAVA

 

Število mest je omejeno.

Prijaviš se lahko do petka, 25. novembra 2022, na povezavi.

 

Več o programu Web3

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.