Prijave odprte za ITM 2024 - Vabilo k udeležbi v izobraževalnem programu Vodenje izvoznega poslovanja

27. marec 2024 Ob 0.00
Datum in ura
Sreda, 27. marec 2024
0.00 - 0.00 CEST
Lokacija

SPIRIT Slovenija vabi k prijavam za 17. generacijo izobraževalnega programa Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management (ITM) v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation!  ITM, eden najučinkovitejših mednarodnih izobraževalnih programov, je že obogatil 220 slovenskih MSP podjetij.

 

Predstavitev programa:

Program ITM združuje akademsko in praktično izobraževanje v angleškem jeziku prek delavnic 'Passport2Export' in mednarodnih seminarjev. Udeleženci delavnic analizirajo strategijo, izvozne izdelke, trge, digitalizacijo, in pripravijo izvozni načrt. Kombinacija delavnic in individualnih konzultacij omogoča učinkovit nastop na tujih trgih.

 

Mednarodni seminarji pokrivajo področje mednarodnega poslovanja, raziskovanja trgov, tržnih strategij, kulture v podjetju, medkulturnih razlik, vpeljave sprememb ter prodajnih in pogajalskih veščin. Mednarodno priznani strokovnjaki, kot so Jean Sutton, dr. Fons Trompenaars, dr. Albert. A. Anghern, dr. Waldemar Pförtsch, Jos Velthuis, Markus Jonson in Martina Vazzoler, bodo delili svoje znanje.

 

Seminarji in delavnice bodo potekali v Ljubljani in na Švedskem, individualna srečanja pa preko spleta. Posnetek predstavitvenega webinarja iz decembra 2023, ki vključuje izkušnje udeležencev prejšnjih generacij ITM, je na voljo tukaj

 

Komu je program ITM namenjen? 

K udeležbi v programu vabijo zaposlene v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij.
 
Namenjen je mlajšim (do 40 let) zaposlenim na izvoznih oddelkih v malih in srednjih podjetjih, ki želijo na področju mednarodnega poslovanja osebno in strokovno napredovati ter aktivno prispevati k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.
 
Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati stari od 25 do 40 let, ki prihajajo iz malih in srednje velikih podjetij z najmanj 5 zaposlenimi, ki so v lanskem letu dosegla 10 do 35 odstotkov izvoza ter imajo končano visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo.
 
Program ITM ni namenjen podjetjem, ki so registrirana za svetovalno dejavnost (poslovno svetovanje).

 

Več informacij

 

Rok in način oddaje prijave 

Izpolnjeno elektronsko prijavnico natisnete ter vključno z življenjepisom in kopijo potrdila o pridobljeni izobrazbi pošljite najkasneje do petka, 26. januarja 2024, na naslov:

 

SPIRIT Slovenija, javna agencija

Verovškova ulica 60

1000 Ljubljana

»Prijava na izobraževalni program ITM«

 

Prijava

 

Dodatne informacije:

Martin Zadel, tel.: 059 089 500, e-naslov: martin.zadel@spiritslovenia.si

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.