Praktične delavnice z DEWESoftovimi inženirji

17. januar 2022 Ob 10.00
Online dogodek
Datum in ura
Ponedeljek, 17. januar 2022
10.00 - 14.00 CEST
Lokacija
Online dogodek

Hardware startupi, ki ste prejeli finančno spodbudo SPS, vabljeni na praktične delavnice z vrhunskimi DEWESoftovimi inženirji v okviru programa HardwareSTART.

 

Eden izmed ključnih vidikov za razvoj uspešnega hardware podjetja je izmenjava znanj, izkušenj ter povezovanje z deležniki iz panoge.

 

Delavnice so izjemna priložnost za pridobivanje informacij s strani strokovnjakov enega izmed najbolj uspešnih slovenskih hardware podjetij.

 

Izobraževalni program bo vseboval 3 praktične delavnice, čas pa tudi za druženje v neformalni obliki in za vprašanja udeležencev.

 

Tekom izobraževalnega programa bomo poskušali udeležence čimbolj povezati med seboj ter jih spodbuditi k medsebojni pomoči na zahtevni poti razvoja hardware produktov.

 

Delavnice bodo na sporedu v ponedeljek, 17.1.2022, med 10.00 in 14.00 prek spletnega prenosa z naslednjim programom:

  • Dr. Jure Knez, Dewesoft: Razvoj hardware produktov
  • Mihael Gornik, Dewesoft: Servis in podpora uporabnikom
  • Andrej Orožen, Dewesoft: Materialno poslovanje

 

PRIJAVA in več informacij najdeš tukaj.

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.