Postani programer s programom Paragon

2. marec 2022 Ob 0.00
Datum in ura
Sreda, 2. marec 2022
0.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Online

Želiš postati programer, a ne veš kje pričeti? 

Sporočamo, da je Podjetniški inkubator Bela krajina sklenil sodelovanje z enim izmed vodilnih IT podjetij na Balkanskem polotoku - Mistral Technologies in tako omogočil posameznikom iz Slovenije vpis v Paragon program.

 

Kaj sploh je Paragon full stack?

Gre za inovativen program pridobivanja znanj programiranja, ki so ga ustvarili strokovnjaki iz podjetja Mistral Techonogies. Program v celoti poteka na spletu (v angleščini) ter traja 9 mesecev in se uspešno izvaja že 3. generacijo zapored. V 1. generaciji, ki s programom Paragon zaključuje konec januarja, se je že po 5. mesecih programa zaposlilo 10 udeležencev, do konca meseca pa naj bi svojo zaposlitev v IT industriji pridobilo še dodatnih 20 udeležencev.

 

postani_programer

 

Program je nastal kot rezultat dolgoletnega tržnega raziskovanja ter po vzoru najkakovostnejših IT programov na svetu, ki se že od prvega dne osredotočajo na samostojno delo in programiranje. Za vpis v program niso potrebne nikakršne predhodne izkušnje ali znanja. Za uspešno dokončanje programa pa sta potrebna le močna motivacija in naklonjenost k reševanju problemov, raziskovanju in spopadanju z izzivi.

 

Naziv, ki ga prejmejo udeleženci programa Paragon se imenuje ''Full Stack Web Developer''. To je najbolj iskan profil programerjev v današnjih IT podjetjih, ki je takoj zaposljiv, poleg tega pa obstaja možnost hitrega kariernega napredovanja in rast plač za več kot 50% že po 6. mesecih

 

Prvih 5 tednov edinstvene izkušnje - brezplačno!

Po izpolnitvi prijavnega obrazca sledita 2 popolnoma brezplačna koraka (Connect in Arena), ki služita seznanitvi z osnovami programiranja ter ugotovitvi, ali je ta poklic resnično primeren za vas. Vse skupaj se izvaja preko spleta.

 

Postani_programer

 

V tem 4-tedenskem obdobju boste imeli priložnost spoznati mentorje in se naučiti osnovnih konceptov programiranja z reševanjem 17 nalog za začetnike. 100 najboljših kandidatov, ki bodo v tem obdobju izkazali vztrajnost, raziskovalni duh ter sposobnost reševanja problemov, bo dobilo priložnost, da se vpiše v inovativni Paragon full stack program.

 

Na www.paragon.ba in www.inkubator-belakrajina.si izveste vse o programu Paragon. Drznite si narediti prvi korak k veliki pozitivni spremembi v vašem življenju! Prijave sprejemajo do 2. marca 2022.

 

Program v celoti poteka v angleškem jeziku. Cena program znaša 3.000€.

 

Program je zasnovan na praktičen način opravljanja nalog (in ne klasičnih predavanj), zato si urnik lahko popolnoma prilagodite svojim obveznostim. Program lahko obiskujete tudi ob rednem delu.

 

PRIJAVE: S klikom na LINK.

 

 

Za več informacij lahko kontaktirate tudi info@inkubator-belakrajina.si ali 051 806 925

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.