Podjetniška sreda: Uspešna prijava na SME instrument

27. maj 2015 Ob 14.00
Datum in ura
Sreda, 27. maj 2015
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Slovenska mlada podjetja imajo poleg nacionalnih razpisov za nepovratna sredstva na voljo tudi centralizirane razpise neposredno preko Evropske komisije. Trenutno je najbolj “vroč” javni razpis za mala in srednje velika podjetja (MSP), t.i. »SME Instrument« (MSP Instrument), iz katerega lahko pridobite med 50.000 evrov in 2,5 milijona evrov nepovratnih sredstev. Cilj tega razpisa je zapolniti vrzel v financiranju MSP v zgodnjih fazah, pomagati MSP-jem pri raziskavah in inovacijah, ki nosijo določeno tveganje kot tudi stimulirati podjetja pri inovacijah z visokim potencialom.

Na tokratni podjetniški sredi boste izvedeli kaj ponuja razpis SME Instrument, kdo se lahko prijavi in predvsem, kaj iščejo ocenjevalci prijav. Izkušnje in nasvete o tem, na kaj je treba paziti pri pisanju prijave in katere so najpogostejše napake prijaviteljev, bo z nami delila Nina Mazgan, ki med drugim tudi ocenjuje prijave za SME Instrument.

Delavnica je namenjena podjetjem predvsem majhnim in srednje velikim podjetjem.

Datum: 27. maj 2015

Ura: Od 14.00 do 16.00 ure

Lokacija: Tehnološki park Ljubljana, stavba B, pritličje, konferenčna dvorana

Nina Mazgan, po izobrazbi diplomirana politologinja in magistra ekonomskih znanosti ter Cotrugli business school MBA, ima več kot 7 let izkušenj na področju vodenja evropskih projektov ter ocenjevanja inovacijskega potenciala start-up podjetij. Te izkušnje je pridobila v okviru dela v mednarodnem podjetju META Group ter upravljanja sklada tveganega kapitala META Ingenium d.o.o., za katerega je pregledala več kot 300 poslovnih načrtov ter sledila osmim naložbam od prvega kontakta, preko skrbnega pregleda do izvedbe in spremljanja lastniške naložbe. Za METO je vodila več mednarodnih projektov, med drugimi okvirni program ESIC2, ki s strani Evropske skupnosti odobrenim raziskovalnim projektom nudi pomoč pri komercializaciji raziskovalnih rezultatov. Nina trenutno deluje tudi kot samostojna svetovalka pri pridobivanju sredstev iz naslova evropskega programa SME Instrument, za katerega deluje kot ocenjevalka pri Evropski komisiji.  

Prijavi se!

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.