Petrol poslovni hackathon – priložnost za uspeh!

8. oktober 2016 Ob 8.30
Datum in ura
Sobota, 8. oktober 2016
8.30 - 0.00 CEST
Lokacija


Poznate Petrolovo mobilno aplikacijo? Potem pa se le ustavite na Petrolovem poslovnem hackathonu in neposredno sodelujte pri vpeljavi izpoljšav v eni izmed največjih slovenskih trgovskih družb! Petrol je namreč združil moči z ABC pospeševalnikom, s katerim orgnizirata Petrolov inovativni vikend, ki bo potekal 8. in 9. oktobra 2016, v V ABC Hubu (spodnja etaža dvorane pod Emporiumom, BTC Ljubljana). Dogodek je odlična priložnost za vse posameznike ali ekipe, ki si želijo biti del zgodbe o uspehu, morda imajo celo že razdelano idejo, a enostavno ne vedo kako pristopiti in biti opaženi. Rok za prijavo je 4. oktober!
 

Po gorivo ali kavo ...

Vsak dan se tako ali drugače srečujemo s Petrolom. Najbolj klasično seveda, ko nam zmanjka goriva. Vedno večkrat pa nam pride prav ob tistih poznih, nočnih urah, ko si zaželimo tiste slastne pice, ki jo sedaj strežejo v Fresh kotičkih na izbrani prodajnih mestih Petrola. Ali pa zgodnjih jutranjih urah, ko se želimo do konca prebuditi z odlično Kavo na poti.
 

Bi inovirali za družbo, kot je Petrol?

Ste kdaj pomislili, da lahko tudi sami sodelujete v novotarijah, ki nastajajo v Petrolu? Ali pa že celo veste, kaj in kako bi naredil, če bi le vedeli, kako pristopiti družbi Petrol? Zdaj je odlična priložnost, da to tudi storite!

Prijavite se na najbolj kreativen vikend svojega življenja - Petrolov poslovni hackathon! Morda boste ravno vi med srečneži, ki bodo v zmagovalni ekipi, ki si bo razdelila 1.500 EUR nagrade. Morda boste ravno vi zbudili zbudil zanimanje Petrola, ki vas bo povabil v svoje vrste.

Izziv tokratnega hackathona je Petrolova nova mobilna aplikacija Na poti. Kaj bi si kot uporabniki želeli, kaj potrebujemo, kaj predlagamo ... da nam Petrol zagotovi na poti prek svoje mobilne aplikacije?
 

Kdaj, kje, kdo?

Kdaj: 08. in 09. oktobra, 2016.
Kje: ABC Hub, spodnja etaža dvorane pod Emporiumom, BTC Ljubljana
Kdo: med vsemi, ki boste oddali prijavo, bo izbranih največ 100 udeležencev 

Pohitite, prijave so odprte do 4, oktobra do 12:00 ure.

Prijavnico in vse informacije najdete na http://abc-accelerator.com/petrol-hackathon/
 


 

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.