Partner.Hack dogodek

8. september 2021 Ob 18.00
Datum in ura
Sreda, 8. september 2021
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Obrije,

1000 Ljubljana,

Slovenia

Želiš izvedeti več o možnostih povezovanja v zdravstveni industriji? Te zanima, kako lahko tudi majhni startupi uspejo na igrišču velikih igralcev?

 

HealthDay.si in Ljubljanski univerzitetni inkubator, v sklopu izvajanja pospeševalniškega programa Health.Tech.Growth, ki ga podpira Slovenski podjetniški sklad, organizira interaktivno srečanje Partner.Hack za startupe, velika podjetja in strokovno zdravstveno javnost.

 

Pot v pregovorno zaprt slovenski zdravstveni sistem si utirajo tudi odlični slovenski startupi, ki s svojimi izdelki/storitvami prepričajo tudi največje korporacije.

S svojo unikatno platformo za zdravniške posvete na daljavo je Zavarovalnico Merkur prepričal tudi startup NYD, s katero že sodeluje pri izvajanju njihovih storitev.

 

Če želiš izvedeti več o možnostih povezovanja z največjimi igralci, se nam pridruži na dogodku v živo z navezo NYD - Merkur. Pridružila se nam bosta tudi Nervtech v navezi z Zavarovalnica Triglav.

 

Na dogodku bo organizirano tudi mreženje predstavnikov industrije, različnih zdravstvenih partnerjev ter startupov s področja vertikale zdravja.

 

Več o dogodku

 

Potek dogodka: 

  • 18:00 moderiran pogovor z Boštjanom Antoličem (strateški vodja in direktor NYD d.o.o.) ter Klemnom Staričem (predstavnik Merkur zavarovalnice) ter predstavniki Nervtech in Triglav zavarovalnice.

  • 19:00 organizirano mreženje 1:1 med predstavniki industrije in startupi

 

KDAJ? sreda, 8. september, od 18. ure dalje

 

KJE? Orehov gaj (lokacija)

 

Udeleži se dogodka v živo, kjer boš lahko prisluhnil/a  primerom partnerstev NYD-Merkur in Nervtech-Triglav, razbijal/a mite o zaprtosti zdravstvenega sistema in spoznal/a, da tudi majhni startupi lahko uspejo na igrišču velikih igralcev.

 

Prijavi se

 

###

 

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.