Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja

21. november 2017 Ob 16.00
Datum in ura
Torek, 21. november 2017
16.00 - 0.00 CEST
Lokacija

 

Na delavnici Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja, ki jo organizira skupnost Start:up Celje, boste govorili o vizualni komunikaciji, zakaj je danes pomembnejša in kompleksnejša kot kdajkoli prej in kako jo učinkovito uporabljati pri vsakdanjem delu. 

Sprehodili se boste med osnovnimi pojmi in prijemi pri snovanju in uporabi grafičnega oblikovanja, vizualne identitete in celostne grafične podobe in skušali ugotoviti, zakaj kljub navidez splošni dostopnosti in razumevanju oblikovalske dejavnosti, v našem prostoru odlična in učinkovita vidna komunikacija še vedno ni prevladujoča.

Z vami bo Matija Kovač, arhitekt in oblikovalec, ki lastno prakso razvija v okviru podjetja zgradbazamisli, deluje pa tudi kot kreativni vodja Hiše kulture Celje in je avtor številnih grafičnih realizacij predvsem za naročnike s področja umetniške produkcije. Med najbolj referenčne projekte iz njegovega portfelja sodita grafični podobi za slovenski paviljon na beneškem arhitekturnem bienalu 2012 in bienalu sodobne umetnosti 2017.

Udeležba brezplačna, prijava obvezna na info@inkubatorsr.si

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.