ONLINE Next Round Investicijska konferenca 20. & 21. oktober 2020

20. oktober 2020 Ob 10.00
Online dogodek
Datum in ura
Torek, 20. oktober 2020
10.00 - 18.00 CEST
Lokacija
Online dogodek
Značke
NextRound

Startupi, približno 2 milijardi “težki” investitorji za naslednji krog investiranja, vas čakajo na Next Round Investment konference.

 

Investicijska konferenca Next Round pa bo tudi priložnost za tuje in domače investitorje, da spoznajo najboljše regijske startupe, ki iščejo sredstva za naslednji krog razvoja in rasti na tujih trgih. 

 

Približno 60 govorcev in 80 investitorjev iz Srednje in Vzhodne Evrope se bo zbralo v dveh dneh dogodka, letos zaradi epidemioloških razmer preko spleta.

 

Prvi dan bomo s strokovnjaki, podjetniki in odločevalci razpravljali, kako lahko startupi odigrajo večjo vlogo v naporih Evrope za prehod na digitalno in zeleno gospodarstvo ter kakšne modele podpore in financiranja zagonskih podjetij potrebujemo pri tem v 2021 in naslednjih letih.

 

Drugi dan bo v celoti namenjen sestankom med preverjenimi investitorji in skrbno izbranimi startupi iz regije. Uvrstitev na osebna srečanja z investitorji je rezervirana za najobetavnejše startupe, ki so poslovno zreli za prejem investicije. Na voljo bo več kot 540 terminov.

 

Next Round investicijska konferenca je del programa vsebinske podpore Startup Plus Program Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.