Okrogla miza: Pridružite se svetu množičnega investiranja

23. maj 2017 Ob 18.00
Datum in ura
Torek, 23. maj 2017
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Vas zanima več o množičnem investiranju? Bi radi iz prve roke slišali izkušnje množičnih investitorjev in spoznali uspešno financirane projekte? CONDA Slovenija v okviru projekta programa Interreg Central Europe z imenom Crowd-Fund-Port, v torek, 23. maja 2017 ob 18.00 v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani pripravlja okroglo mizo z naslovom “Pridružite se svetu množičnega investiranja”.

Projektni partnerji Crowd-fund-port projekta se zavedajo dejstva, da ekosistem množičnega investiranja v srednjeevropski regiji raste in pridobiva na pomembnosti med alternativnimi poslovnimi modeli. Ker je področje množičnega financiranje še v začetni fazi, se podjetniško okolje, terminologija in raziskave, pravni okvir ter praksa stalno spreminjajo in razvijajo. Hiter razvoj in spremembe predstavljajo ključni izziv za vse vpletene strani: upravljavce platforme množičnega financirana, novoustanovljena podjetja in MSP, investitorje, državljane in oblikovalce politike. Glavni cilj projekta je izboljšati znanje in sposobnosti vseh relevantnih interesnih skupin, da bi lahko kar najbolje uporabili instrument množičnega financiranja.

V okviru prihajajočega dogodka želijo organizatorji povečati osveščenost in znanje o množičnem investiranju v Sloveniji. Čeprav je slovenski prostor še v začetni fazi razvoja množičnega investiranja, trendi napovedujejo velik potencial, ki je lahko v dobršni meri podprt z množičnim financiranjem.

Pridružite se jim na okrogli mizi in izvedeli boste več o alternativnih modelih financiranja podjetij in možnosti investiranja v Sloveniji.

Več o dogodku najdete na povezavi: https://www.conda.si/sl/crowdinvesting/news/join-the-world-of-crowdinvesting/

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.