Od klikov do prodaje: Učinkovit marketing za spletne trgovine

31. maj 2024 Ob 13.00
Primorski tehnološki park
Datum in ura
Petek, 31. maj 2024
13.00 - 16.00 CEST
Lokacija
Primorski tehnološki park

V sklopu Marketing Mix Masterclass, kjer pogovor teče o najpomembnejših vidikih digitalnega marketinga, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih, se v Primorskem tehnološkem parku pripravlja nova delavnica, kjer boste spoznali, kako povečati prodajo z optimizacijo marketinških strategij. 

 

Izboljšajte svojo spletno prisotnost, pritegnite več strank in dosezite boljše rezultate, s pomočjo nasvetov, ki vam jih bo podelila Nastja Kramer Pesek ustanoviteljica podjetja Malinca!

 

Predstavitev programa

Program vključuje vse sestavine za uspešen marketing vašega podjetja!

 

Vključuje razlago ključnih pojmov spletnega marketinga, pripravo marketinškega akcijskega načrta, osnove razvoja blagovne znamke preko spleta, določanje možnih KPI-jev, razporeditev in optimizacija delovnega časa ter denarja, segmentiranje kupcev, faze nakupnega procesa, pregled glavnih prodajnih elementov spletnih trgovin, gradnjo baze kontaktov potencialnih strank, pregled spletnih aplikacij in modulov za povečanje spletne prodaje ter orodij za merjenje rezultatov in analitiko.

 

In kdo je Nastja Kramer Pesek?

Njena zgodba podjetja Malinca se je začela leta 2013 s 7.500 € posojila od staršev. Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, ki jo zaupa več kot 350.000 kupcev v Sloveniji, Hrvaški, Italiji, Avstriji in Nemčiji. Nastja je vizionarka, navdušena nad marketingom in zdravim načinom življenja ter vodi 12-člansko ekipo. V prostem času eksperimentira v kuhinji, telovadi, potuje in se izobražuje ter deli svoje znanje s podjetniki in ljubitelji zdravega življenja. Njen moto je "work smart – have fun – make a difference."

 

Komu je dogodek namenjen?

Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki.

 

Prijave so odprte do 30. maja, zato pohiti s svojo prijavnico, saj je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

 

KDAJ? 31. maj od 13:00 do 16:00

KJE? Primorski tehnološki park

 

VEČ INFORMACIJ

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.