Novi pristopi za reševanje izzivov v zdravstvu: DIHs za P4 Medicino

12. junij 2024 Ob 0.00
Datum in ura
Sreda, 12. junij 2024
0.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Medicina in inovativni digitalni pristopi? Vam to zveni kot dobitna kombinacija? 

Pridružite se na dinamičnih spletnih sejah, kjer boste sodelovali in prispevali pri inovacijskih rešitvah za prihodnost zdravstva.

 

Pogovor bo potekal o odkrivanju potenciala P4 medicine - prediktivne, preventivne, personalizirane in participativne. Projekt DIHsP4_Medicine podpira evropska digitalna inovacijska središča (EDIH) pri promociji paradigme P4 in digitalizaciji zdravstva.

Skupaj se bodo gradile sodelovalne rešitve, saj je temeljni del dogodka validacija skupnega akcijskega načrt, ki so ga razvili partnerji konzorcija, skupaj s strokovnjaki iz zdravstvenih sfer. Ta načrt bo prispeval k ustvarjanju inovacijskih ekosistemov, ki bodo pomembno vplivali na sektor zdravstva v skladu z evropsko zdravstveno strategijo.

 

Komu je dogodek namenjen?

  • Ponudnikom tehnologij,

  • Inovatorjem,

  • Javnim institucijam,

  • Zdravstvenim institucijam,

  • Digitalnim inovacijskim središčem,

  • Igralcem inovacij.

 

Vaša prisotnost je pomembna!

Dogodek je odlična priložnost za mreženje z EDIH-i, podjetji, medicinskimi institucijami in drugimi deležniki, kar bo pomagalo oblikovati prihodnost zdravstva. Povezujete se lahko virtualno ali z osebnim srečanjem ena na ena s potencialnimi sodelavci, deležniki in drugimi udeleženci prek platforme B2Match.

 

KDAJ? 12. junij 

KJE? ABC inkubator; Cluj-Napoca Romunija ali prenos v živo


 

VEČ IN PRIJAVA

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.