Next Round Investment Conference

12. november 2019 Ob 9.00
Datum in ura
Torek, 12. november 2019
9.00 - 23.00 CEST
Lokacija

Pot za Brdom 4

1000 Ljubljana

Slovenija

Organizator
Slovenski podjetniški sklad

Next Round Investment Conference #StartupPlusProgram

 

Na investicijski konferenci Next Round, ki del #StartupPlusPrograma Slovenskega podjetniškega sklada, bodo 12. novembra ugledni tuji in domači investitorji spoznavali najboljše slovenske startupe, ki potrebujejo za svojo rast in razvoj novo rundo kapitala. 

 

Next Round predstavlja naslednjo stopnico za slovenske startupe, saj jim bo omogočil, da si zagotovijo investicijo v višini milijona evrov ali dveh milijonov doma, v Sloveniji.

 

 

To je priložnost za dosedanje prejemnike semenskega kapitala Slovenskega podjetniškega sklada (velja za prejemnike zagonske subvencije P2 v letu 2019, prejemnike konvertibilnega posojila SK75 vseh generacij in prejemnike koinvesticije SI-SK), da se predstavijo investitorjem.

 

Z uravnoteženim pristopom k mreženju, panelom in individualnimi govori bo dogodek udeležence spodbudil k živahni razpravi. Soorgannizatorji dogodka poleg Slovenskega podjetniškega sklada so ABC Accelerator, klub Poslovni angeli Slovenije, LUI - Ljubljanski univerzitetni inkubator in Tehnološki park Ljubljana, ki bodo tudi sami predstavili svoje najboljše startupe.

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.