MeetUp: ScaleUPgrade R&D

26. november 2020 Ob 9.00
Online dogodek

Pridi na prvi Meetup vodij razvoja, direktorjev in inženirjev mednarodnih tehnoloških scale-up podjetij, na katerem bo govora o dobrih praksah in izzivih pri organizaciji R&D ter o sodelovanju z raziskovalnimi ustanovami (fakultetami, inštituti, posameznimi profesorji), preko katerih privabimo vrhunske talente in ustvarimo tehnološke preboje.

Vabljeni: CTOji, CEOti, vodilni inženirji, »hands-on« profesorji in raziskovalci.

ScaleUPgrade program je namenjen scale-up podjetjem, ki ste dokazano uspešna, mednarodno konkurenčna in prodorna, hitro zaposlujete in razvijate nove kompetence, ter ustvarjate nove tehnologije in produkte. Bistvo scale-up skupnosti in programov je povezovanje in medsebojna pomoč podobnih podjetij, s katerimi lahko debatirate o podobnih izzivih ter si pomagate najti pravo pot do rešitve.

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.