MDS IT HACKATHON - v iskanju vizije razvoja inovativnih tehnologij

1. april 2017 Ob 8.30
Datum in ura
Sobota, 1. april 2017
8.30 - 0.00 CEST
Lokacija

MDS IT d.d. in ABC Accelerator bosta 1. in 2. aprila v Ljubljani organizirala vznemirljiv hackathon z edinstvenimi nagradami. Rdeča nit bo razvoj inovativnih tehnologij, prostora pa je le za 100 udeležencev. Zagrabite enkratno priložnost in se prijavite do 28. marca 2017! Za vse, ki si torej želijo drugačen in razburljiv prvoaprilski vikend, je MDS IT hackathon kot naročen, saj bo dogodek pravi zabaviščni park za podjetniški um.

 

Eden najbolj odprtih in zanimivih hackathonov

MDS IT je podjetje, ki že vrsto let uspešno zastopa vodilne blagovne znamke in je prisotno na štirih inovativnih področjih poslovanja, na hackathonu pa bodo udeleženci za 2 dni stopili v čevlje uprave podjetja. Njihova naloga? Predstaviti nove poslovne ideje in priložnosti ter poiskati peto dejavnost podjetja, ki bi lepo dopolnjevala trenutne dejavnosti v smislu znanj in sposobnosti zaposlenih. To bo izziv, v katerem bodo še posebej uživali drzni podjetniki in tehnični virtuozi. Omejitev ni, predlogi pa lahko obsegajo vse, česar je MDS IT sposoben, kar pomeni, da se nam obeta eden izmed najbolj odprtih in zanimivih hackathonov v Sloveniji do sedaj.
 

Inovativne so tudi nagrade!

Zmagovalna ekipa bo prejela 1500 €, upravičena pa bo tudi do deleža dobička MDS IT d.d., od leta 2017 do 2023. Člani ekipe bodo vsak kvartal povabljeni na poslovno kosilo z upravo in bodo lahko aktivno prispevali razvoju podjetja. Spoznali bodo predsednika nadzornega sveta g. Roka Vodnika in člana sveta ter serijskega podjetnika, Nika Slavniča. Prav tako bodo zmagovalno ekipo sprejeli ustanovitelji hitro rastočih podjetij Eurosender in Optiprint, člani ekipe pa bodo nagrajeni še s kartami za konferenco Podim, BorzaPosla.si pa podarja 5 celoletnih PREMIUM dostopov.

Ekipi, uvrščeni na 2. in 3. mesto, bosta prejeli 1000 € in 500 € ter prav tako imeli možnost spoznati nekaj uspešnih poslovnežev.

Prav posebna nagrada je pripravljena tudi za najboljšega posameznika na hackathonu. Ta bo prejel delnice podjetja MDS IT d.d. v vrednosti 4000 €. Glede na to, da ima MDS IT delež v podjetjih Eurosender in Optiprint, je ta naložba izredno atraktivna, saj vrednost obeh podjetij hitro narašča.
 

Vikend najem vozila Tesla S

To pa ni vse! Avant car d.o.o. bo najboljšemu posamezniku omogočil vikend najem vozila Tesla S! Zmagovalec bo prav tako povabljen na poslovno kosilo z upravo MDS IT d.d. vsak mesec za obdobje najmanj dveh let, kjer bo zmagovalec posameznik ves čas lahko aktivno prispeval svoje ideje k razvoju osnovne dejavnosti podjetja MDS IT d.d.
 

V nestrpnem pričakovanju rezultatov ...

Ekipa ABC Accelerator-ja je navdušena nad izborom nagrad. Menijo, da gre za dobitno kombinacijo, ki bo poskrbela za motivacijo udeležencev in podjetju MDS IT omogočila priložnost za delo s talentiranimi ljudmi tudi po dogodku. Po organizaciji hackathonov za podjetja kot so Abanka, Lidl in Petrol, pri ABC-ju nestrpno pričakujejo, kakšne rezultate bo prinesel dogodek, ki neposredno zadeva inovativne tehnologije.
 

Vabljeni k udeležbi!

Vsak z inovativno idejo in željo po razvoju ter izboljšavah je vabljen, da se udeleži hackathona. Tam ABC zagotavlja zabavo, napete trenutke in nova poznanstva ter možnost sooblikovanja bližnje prihodnosti inovativnih tehnologij.


 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.