MASH UP Udine: tri dni za razvoj in realizacijo vaših poslovnih idej!

23. november 2017 Ob 18.00
Datum in ura
Četrtek, 23. november 2017
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija


Kdo pravi, da je november pust in siv mesec? V Udinah bo polno barv in kreativnosti! Friuli Innovazione, v sodelovanju z Digital Storytelling Lab Univerze v Udinah, pripravlja tri dni akcije, ustvarjalnosti in agilnih praks: MASH UP 2017 Reloaded. Od 23. do 25. novembra boste izbranci ustvarjali v družbi strokovnjakov iz različnih industrij, umetnikov, ‘design thinking’ specialistov in video ustvarjalcev. Udeleženci brezplačnega kreativnega dogodka bodo izbrani na podlagi prijave in kratke video predstavitve, ki jo morate oddati najkasneje 21. novembra.
Rdeča nit - kulturne in kreativne industrije

Rdeča nit letošnje izdaje dogodka MASH UP v Udinah se bo vrtela okrog kulturne in kreativne industrije. Udeleženci se boste lahko za tri dni popolnoma potopili v kreativno reševanje izzivov in realizacijo vaše ideje, vizualno oblikovanje, sodelovanje in prispevanje idej, ki se bodo ob sobotnem zaključku stekle v nove projekte in produkte.
 

Del projekta za razvoj Startup Alpe-Adria skupnosti?

Dogodek je namenjen vsem, ki imate ideje, produkte in/ali storitve in jih želite razviti v kratkem času. Sem sodite podjetniški talenti, kreativci, startupovci, študenti, strokovnjaki in drugi podjetniško naravnani posamezniki. Dogodek je del projekta razvoja Startup Alpe-Adria skupnosti, zato so toplo vabljeni udeleženci iz regij Furlanije in Veneto, avstrijske Koroške, Slovenije in Hrvaške. Multikulturnost in multudisciplinarnost sta ključna elementa dogodka, zato so izkušnje iz različnih sektorjev, regij in držav več kot dobrodošle. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.
 

Kdaj

Začetek 23. novembra 2017, ob 18.uri, zaključek 25. novembra 2017, ob 20. uri.
 

Kje

UDINE (Fvg) Digital Storytelling Lab of Udine University.
Palazzo Caiselli Digital Storytelling Lab - Università di Udine, via Palladio 2, 33100 Udine – Italy

Dogodek organizira Friuli Innovazione, v sodelovanju z Digital Story Telling Lab Univerze v Udinah. Mash Up Reloaded se izvaja v okviru projekta EEsAA Entrepreneurial Ecosystem Alpe-Adria, ki je financiran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in Interreg V Italy-Austria 2014-2020.

Več informacij najdete na povezavi
 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.