Maksimalna Produktivnost

22. februar 2017 Ob 16.00
Datum in ura
Sreda, 22. februar 2017
16.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.

Blaž Kos se vrača iz Monk Mode in je pripravljen z nami deliti znanje, ki ga je pridobil v letu in pol aktivnega učenja brez motečih faktorjev!

Danes je v poplavi informacij, izpostavljenosti tisočim distrakcijam ter z delovanjem na globalno povezanih turbulentnih trgih izjemno težko dosegati te dve prednosti. Vendar obstaja pot - vas zanima skrivnost, kako biti v poslovnem svetu dvakrat bolj produktiven od konkurence?

Večja produktivnost, bolj temeljita osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti, sistematično inoviranje ter superiorna organizacija sebe ter celotnega podjetja vodijo tudi k večji tržni prednosti pred konkurenco, hitrejši rasti podjetja ter k več dobička. Glede na to, da vsak podjetnik stremi k svoji maksimalni produktivnosti, je čas, da se naučite in spoznate ključne napredne metode organizacije.
 

Vse informacije o dogodku in obrazec za prijavo najdete na http://mladipodjetnik.si/novice-in-dogodki/dogodki/maksimalna-produktivnost

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.