Ljubljana sreča Gradec - priložnost, ki je ne smete zamuditi!

30. november 2015 Ob 18.00
Datum in ura
Ponedeljek, 30. november 2015
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Se želite predstaviti Klubu podjetnikov iz avstrijskega Gradca? Se pojaviti v medijih? Imate inovativen produkt, ki bo navdušil? Ta je lahko že na trgu, lahko pa je zgolj prototip. Če ste na vse to odgovorili z da, potem se prijavite na dogodek ”Ljubljana sreča Gradec” do 20. novembra  2015, in sicer tako, da na e-naslov johanna@werbelechner.at ali sabine.schwaiger@stadt.graz.at pošljite kratek opis vašega produkta v angleškem ali nemškem jeziku.
 

'Pitchalo' bo 10 izbrancev

Organizatorji srečanja - Klub ustanoviteljev in prijateljev iz Gradca, avstrijsko veleposlaništvo v Ljubljani in Tehnološki  park Ljubljana - bodo izmed vseh prispelih prijav izbrali 10 produktov, ki se bodo 30. novembra 2015 s »pitchem« predstavili pred več kot 100 podjetnikom in investitorjem iz Avstrije in Slovenije ter predstavniki mesta Gradec v dvorani Aula X Space v Gradcu (Georgigasse 85, 8020 Graz, Austria).
 

Žirija in nagrada

Strokovna žirija (šest strokovnjakov iz slovenske in avstrijske start-up scene,) ter glas ljudstva (šteje 50 %) bodo izbrali zmagovalca. Ena izmed nagrad: prostor v co-workingu v Gradcu (za slovenskega zmagovalca) oziroma v Ljubljani (če bo zmagovalec Avstrijec). Prevoz na prireditev v Gradec bo organizirana in brezplačna.
 

Pogoji prijave 

KDO SE LAHKO PRIJAVI? Mlad podjetnik/podjetnica (0-3 leta staro podjetje), start-up iz Ljubljane ali Gradca z inovativnim produktom.

KJE IN KDAJ? Dogodek bo potekal 30. novembra 2015, s pričetkom ob 18.30h uri, v Gradcu.

ROK PRIJAVE? Do petka, 20. novembra 2015.

CILJ? Povezovanje gospodarskih centrov Ljubljane in Gradca. S to prireditvijo bi organizatorji radi omogočili spoznavanje in sodelovanje obeh scen, kot tudi kooperativno rabo „coworking“ prostorov v obeh mestih. Obenem pa boljše spoznavanje alternativnih možnosti financiranja za nove produkte, ideje, start-upe in projekte prek 'crowdfundinga' oz. zainteresiranih vlagateljev.


Organizatorji dogodka

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.