Lean Startup Machine v avstrijskem Gradcu!

5. februar 2016 Ob 18.00
Datum in ura
Petek, 5. februar 2016
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija


Lab10, podjetniški inkubator iz avstrijskega Gradca, v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija in drugimi partnerji za start-upe iz Alpe-Adria regije, organizira Lean Startup Machine, svetovno uveljavljeno delavnico za izgradnjo disruptivnih, globalno uspešnih produktov in podjetij. K udeležbi vabljeni vsi start-upi ali posamezniki oz. ekipe z idejo, ki jo želijo razviti v zgolj 48-ih urah. Z uporabo posebne promocijske kode lsm20 lahko do vstopnic pridete z 20% popustom.

Lean Startup Machine je intezivno 48-urno učenje, doživetje in izkušnja, organizirano po načelih Erica Riesa, ameriškega avtorja biblije za start-upe Lean Startup. Kot slovenski mentorji bodo sodelovali Matej Golob in Lojze Bertoncelj iz Delaj vitko oz. 30Lean ter Dragan Stjepanović, samostojni svetovalec za prodajo.

Gre za znanja oz. praktične nasvete, ki podjetnike in inovatorje hitro in zgoščeno naučijo, kako izgraditi disruptivne globalno uspešne produkte oz. kako inovativne ideje pretvoriti v kupce.
 
”Ven iz stavbe”, ”propadi hitro” in ”uspe naj ti še hitreje” so ena od glavnih načel te vitke metodologije, po katerih se ravnamo tudi pri programih Iniciative Start:up Slovenija.

Zato vas vabimo, da se udeležite delavnice in se izognete največjemu tveganju na začetku poslovanja vsakega start-up podjetja – nezmožnosti pridobiti in zadržati kupce! 
 
 
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.