Trendi digitalnega marketinga 2020

8. maj 2020 Ob 14.30
NLB Center inovativnega podjetništva
Datum in ura
Petek, 8. maj 2020
14.30 - 19.30 CEST
Lokacija

NLB Center inovativnega podjetništva

Trg republike 2

1000 Ljubljana

NLB Center inovativnega podjetništva

Že tretjič zapored vas Zavod Mladi podjetnik vabi na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse, ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Na njej boste spoznali napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. 

 

Dejstvo je, da učinkovitost vseh digitalnih kanalov strmo pada, podjetniški zmagovalci na spletu pa so zgolj tisti, ki neprestano inovirajo, izpopolnjujejo svoj spletni nastop, dodajajo spletne prodajne kanale in optimizirajo prodajni lijak. Za izvedbo uspešnih spletnih akcij se je potrebno specializirati in nivo poznavanja področja dvigniti na maksimum.

 

Poleg tega je spletni ekosistem, vključno z digitalnim marketingom, ena najbolj dinamičnih in turbulentnih panog. Strategije in taktike, ki so jih mala in srednja podjetja uporabljala še pred letom dni, danes žal ne delujejo več.

 

Če želite v 2020 doseči dvomestno rast prodaje v vašem podjetju, se prijavite na konferenco.

 

Tukaj najdete več informacij o dogodku.

 

VEČ O KONFERENCI

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.