Konferenca: Living bits and things 2017

19. junij 2017 Ob 9.00
Datum in ura
Ponedeljek, 19. junij 2017
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

7. mednarodni Internet of Things dogodek bo 19. in 20. junija 2017 na Bledu potekal že sedmo leto zapored. Konferenca Living bits and things je edini poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari v osrednjeevropski regiji. Na konferenci se bodo tudi letos zvrstila vrhunska imena s področja IoT! Tehnološki park Ljubljana pa bo v sklopu konference organiziral delavnice znotraj evropskih projektov s področja Industrije 4.0. Dogodek je namenjen tudi povezovanju start-upov, malih, srednjih in velikih podjetij, člani skupnosti TPLJ pa so upravičeni do 20 % promocijskega popusta na vstopnice. 

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni tudi uporabi tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev. Letos želimo tudi skupaj in ob sodelovanju z vami poiskati odgovore na pomembna vprašanja:

  • Kako IoT spreminja načine uporabniške komunikacije med ljudmi in med stroji ter napravami in kaj to pomeni za zbiranje, združevanje in obdelavo podatkov iz različnih naprav in virov?
  • Kateri so primeri uporabnih rešitev v pametnih mestih in skupnostih tako v razvitem svetu, kot tudi kateri so projekti in priložnosti na tem področju v deželah v razvoju (100 pametnih mest – Indija)?
  • Kako se v pametnih mestih in skupnostih oblikujejo poslovna partnerstva in postavijo rešitev?
  • Kako ravnati s podatki, ko imamo na eni strani tehnologijo »blockchain« in na drugi EU regulativo GDPR, ki jo mora vsaka organizacija vpeljati do maja 2018?
  • Katere tehnologije in rešitve Industrije 4.0 vpeljujejo velika industrijska podjetja?
  • Kaj imajo za vpeljavo Industrije 4.0 na voljo mala in srednja podjetja?


Preberite si več o dogodku in podrobneje spoznajte letošnji program in govorce.

Poslovni del bomo vsak večer nadaljevali na dveh večernih družabnih dogodkih, kjer bomo v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujočem pogovoru ter druženju dan zaključili.
https://www.livingbitsandthings.com/

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.