Konferenca GoDigital 2020: Digitalni svet 2020

19. november 2020 Ob 9.00
Online dogodek
Datum in ura
Četrtek, 19. november 2020
9.00 - 14.00 CEST
Lokacija
Online dogodek
Značke
Digitalizacija

Dejstvo je, da danes zmagujejo digitalizirana podjetja z dobro uporabniško izkušnjo. Covid-19 zahteva od podjetij in družb prožnost in pripravljenost, lastnosti, ki bosta pomembni še dolgo po tem, ko bodo javnozdravstvene posledice odpravljene.

 

Da bi pridobili odpornost, moramo na novo premisliti strategije za digitalizacijo internega poslovanja, prodaje, dobavnih verig, proizvodno avtomatizacijo … Za tako velike spremembe nujno potrebujemo nova, digitalna znanja in veščine. Umetna inteligenca, ki zagotavlja nove konkurenčne prednosti, podatke kot novo ekonomsko gorivo, internet stvari, ki povezujejo svet na varen način – v izgradnji humane in etične digitalne družbe.
 

Kakšen je globalni pogled, kaj lahko pričakujemo od ukrepov EU. Kaj moramo postoriti za dolgoročen stabilen gospodarski razvoj in družbe znanja? Ali Slovenija razume potencial digitalizacije in ali bo izkoristila njeno priložnost?


Na konferenci, ki je namenjena poslovnim odločevalcem v podjetjih, vodjem informatike, ponudnikom IKT rešitev in javnemu sektorju, ki sodeluje pri vzpostavljanju digitalnega ekosistema v Sloveniji, lahko pričakuješ zanimive vsebine, aktualne teme, najnovejše trende in primere dobrih praks:

  • Globalni uspeh temelji na pogumu in digitalni preobrazbi – en cilj, ena rešitev (primer Plastika Skaza), Comtrade CDS d.o.o.
  • Brezstična ekonomija – nova realnost, Špica International d.o.o.
  • Podatki, znanje in zaupanje so ključni elementi uspešne vpeljave umetne inteligence, IBM Slovenija d.o.o.
  • 5G kot strateška priložnost za pospešek razvoja gospodarstva, Telekom Slovenije d.d.
  • Prilagoditev razmeram z novimi pristopi, tehnologijo in korporativno tehnologijo, Eles d.o.o.
  • Uporaba strojnega učenja: S pomočjo obstoječih podatkov in orodij do odločilne dodane vrednosti, Microsoft d.o.o.


V sklopu konference GoDigital bo 20.11. 2020 potekal pokonferenčni dan na temo digitalne kompetence.

 

Udeležba na konferenci je za oba dneva brezplačna. Lahko se prijavite na oba dneva ali posamezno, prijave pa je potrebno oddati do 17.11.2020.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.