Kako progresivna delovna okolja opolnomočajo ženske

9. marec 2020 Ob 18.00
d.labs
Datum in ura
Ponedeljek, 9. marec 2020
18.00 - 20.00 CEST
Lokacija

Dunajska cesta 151

1000 Ljubljana

d.labs

Katarina Pirš, vodja oddelka za ljudi, d.labs, Nasti Šušnjara, ustanoviteljica podjetja FLOUFFY, in Alenka Vidic, ustanoviteljica komunikacijske skupine o28, bodo gostje Maje Voje, podjetnice in ustanoviteljice podjetja Growth Lab, na tem zanimivem panelu z naslovom Kako progresivna delovna okolja opolnomočajo ženske.

 

Ne datum, ne tema in ne dejstvo, da bodo na odru le dame, niso naključja, saj želijo govornice ob dnevu žena opozoriti, da o opolnomočenju žensk ni dovolj govoriti le ob prazniku, kot je 8. marec, ampak je treba vse leto stremeti k ukrepom in negovanju mislenosti, ki posameznicam pomaga prebiti stekleni strop, ter pri ustvarjanju delovnega okolja, ki slavi raznolikost.

 

Po panelu se bo damam na odru pridružil predstavnik delodajalcev in eden najbolj izkušenih managerjev pri nas, Jaka Stele. Jaka je leta 1994 pripeljal Microsoft v Slovenijo in v svoji karieri postal regionalni vodja za 25 držav v CEE regiji ter skrbel za več kot 5000 zaposlenih. Po tem, ko se je podal v startup vode, je pripomogel k večmilijonski rasti startupa Visionect, v začetku leta pa se je kot COO pridružil hitro rastočemu podjetju Zebra BI.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.