Kako postaviti poslovni model?

26. september 2017 Ob 16.00
Datum in ura
Torek, 26. september 2017
16.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Odličen izdelek še ni dovolj!  

Na delavnici se boste podrobneje seznanili s pristopom oblikovanja poslovnega modela, ki zagotavlja produktu dobre možnosti za uspeh na trgu. Predavatelj vas bo popeljal skozi gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Predstavil vam bo kako to počnejo najboljši in vas seznanil s primeri najuspešnejših globalnih podjetij. V praktičnem delu, se boste lotili kanvasov, v katere boste zapisali svojo strategijo poslovanja.

Delavnica je namenjena vsem, ki razvijate nove produkte/storitve in se prijavljate na razpise Slovenskega podjetniškega sklada,  v kratkem se pričakuje tudi najava razpisa P2R, ki je spodbuda za zagon podjetij v problemskih območjih z visoko brezposelnostjo.  
 

Zakaj se udeležiti?

Verjamemo, da mnogo produktov, ki bi lahko uspeli na trgu, pri prijavi na razpise ne uspe, ker se podjetniki načrtovanja lotijo v zadnjem hipu, kar posledično vodi do tega, da ne razdelajo ključnih elementov poslovnega modela in površno ter nerealno sestavijo finančni plan. Ker pa je pridobitev razpisnih sredstev delna zmaga, smo pripravili zate še delavnico prodajanja, da boš lahko vsakodnevno proslavljal prodajne zmage. Za delavnico bo sledila ločena prijava. 

Tudi, če se ne prijavljate na razpis/e, je delavnica odlična priložnost, da raziščete in postavite poslovni model s pomočjo izkušenih startup mentorjev.

Program

15.45 – 16:00  Registracija udeležencev 

16:00 – 18:00  Kako postaviti poslovni model (Aljoša Huber, IntelPlan)

18:00 – 20.00  Individualno delo na pripravi poslovnih modelov (Aljoša Huber, IntelPlan; Jure Verhovnik,
                          Tovarna podjemov; Simon Sovič, Tovarna podjemov) 
 

Kdo je Aljoša Huber ? 

Izkušen podjetnik v velikih in malih podjetjih, katerega strast in življenjsko poslanstvo sta pomoč podjetjem pri prodaji, marketingu, poslovnih procesih in uvajanju idej na trg. Praktično in ciljno naravnano. Sistemizacija in optimizacija vgrajeni v DNK. Magister mednarodne ekonomije. Prejemnik visokih nagrad s področja inovacij izdelkov, storitev in poslovnih modelov. Doma in v tujini. Zadnja leta uveljavljen startup mentor, ki je pri prodaji pomagal številnim slovenskim startupom.
 

Prijava

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.