Kako LinkedIn izkoristiti za prodajo?

7. februar 2024 Ob 12.00
Datum in ura
Sreda, 7. februar 2024
12.00 - 13.00 CEST
Lokacija

LinkedIn, vodilna profesionalna socialna mreža, je globalno povezovalno orodje za poslovneže, strokovnjake in podjetja. Ta platforma ne le oblikuje poslovne odnose, ampak tudi spodbuja rast kariere posameznika. Kljub temu pa se mnogi ne zavedajo vseh možnosti in potenciala, ki jih LinkedIn prinaša, in žal ne izkoristijo vseh prednosti, ki so na voljo.

 

Da ne bo tako tudi z vami, vas Sekcija startup in scaleup podjetij vabi, da se udeležite online izobraževanja, kjer dobite praktična znanja s področja Prodaje preko LinkedIna. Delavnico izvaja priljubljena predavateljica Manca Korelc. 

 

Kdaj?

7. februar 2024 

 

Kje?

Online

 

Prijava

 

Kdo je Manca Korelc?

V 15 letih delovanja v svetu digitalnega marketinga ga je spoznavala v različnih vlogah, že od leta 2017 pa pomaga podjetjem zapisati in doseči cilje komunikacije na LinkedInu. V zadnjih 8 letih je izvedla več kot 560 predavanj in delavnic ter napisala prek sto člankov, med drugimi objavljeni tudi v osrednji marketinški reviji Marketing magazin. V prostem času ustvarja nagrajen projekt Moja jezera, v katerem odkriva vsa jezera in slapove Slovenije. Je avtorica knjig LinkedIn by the Book, Jezera Slovenije in The Slovenia Lakes.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.