Izdelaj svojo predstavitev na LinkedInu

5. december 2022 Ob 15.00
Datum in ura
Ponedeljek, 5. december 2022
15.00 - 18.00 CEST
Lokacija

Tovarna podjemov,

ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6, 1. nadstropje

2000 Maribor

LinkedIn profil je zelo pomembna spletna vizitka.
 
Ali veš, da je LinkedIn 4-krat bolj učinkovito orodje za spletno komuniciranje s podjetji, kot pa Facebook? Iščeš nove poslovne partnerje ali sodelavce in želiš pred povabilom na sestanek preveril njihove reference?
 
LinkedIn je s približno 9 milijoni profilov podjetij največje poslovno družbeno omrežje in združuje uporabnike iz več kot 200 držav. To omrežje pa ni odlično le za poslovno povezovanje, temveč tudi za prodajo. Nekatera podjetja so s svojo prisotnostjo na tem omrežju povečala prodajo skoraj za 40 %.
 
Pridi na delavnico, kjer se naučiš pravilno ustvariti in uspešno voditi svoj LinkedIn profil. Mnoga podjetja izpuščajo to priložnost. Ne bodi med njimi tudi ti! Začni graditi svojo osebno blagovno znamko in znamko svojega podjetja na LinkedInu ter bodi korak pred konkurenco.

 

PRIJAVA

 

Kaj te bomo naučili?

 • Zakaj moraš biti prisoten na LinkedInu?
 • Kako oblikovati profil, da bo kar najbolj odseval tvojo strokovnost?
 • Kako ti lahko to profesionalno družbeno omrežje dvigne kredibilnost in prepoznavnost podjetja ter prodajo?
 • Katere vrste objav so ti na voljo?
 • Kako, kaj in kdaj pisati objave, da dosežeš čim večji odziv?
 • Strategije, s katerimi pridobivaš nove in zveste sledilce.
 • Kaj lahko razbereš iz LinkedIn statistike?
 •  

Komu je delavnica namenjena?

 • Začetnikom, ki še ne uporabljate LinkedIna 
 • Vsem, ki si želite LinkedIn uporabiti v poslovne namene. 
 • Vsem, ki že uporabljate LinkedIn, vendar nimate vidnih rezultatov
 •  

Program

15:00 - 18:00 Izdelaj svojo predstavitev na LinkedInu

 

Kdo je Tanja Ciglarič?

Marketinška strokovnjakinja, dobra poznavalka družbenih omrežij, mentorica in podjetnica. Je izkušena marketinška svetovalka z več kot 14-letnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga. Z blagovno znamko Marketing malih podjetij pomaga številnim podjetjem pri svetovanju in pridobivanju novega znanja iz področja marketinga, v zadnjih letih pa se je posebej specializirala za marketing na družbenih omrežjih. S praktičnimi delavnicami in seminarji želi podjetnikom približati digitalni svet, ker opaža, da še veliko podjetij nima urejene digitalne prisotnosti. Njeno glavno poslanstvo je, da dobre zgodbe pridejo do pravih ljudi.

 

PRIJAVA

 

Splošni pogoji prijave

Delavnici sta brezplačni, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Posnetki in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate z zgornjimi pogoji.

 

Lokacija

Tovarna podjemov, ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor, 1. nadstropje

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.