Izbor Mladi podjetnik leta 2016 + dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

16. junij 2016 Ob 13.00
Datum in ura
Četrtek, 16. junij 2016
13.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Zavod Mladi podjenik vas vabi na tradicionalni dogodek, ki bo že sedmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogodek je tudi zaključek aktivnosti v okviru izbora Mladi podjetnik leta 2016, skupaj s slavnostno razglasitvijo zmagovalca. Dogodek bo na sporedu v četrtek, 16. junija, od 13.00 do 19.00 ure. Sledi večerna zabava.

Dogajanje se bo odvijalo v centru Ljubljane, dogodek organiziramo v partnerstvu z NLB v Centru inovativnega podjetništva. Tokratna rdeča nit dogodka bo rast. Eden ključnih izzivov uspešnih mladih podjetij je namreč ravno obvladovanje rasti. S tem problemom se slej ko prej sooči vsako podjetje, ki uspe prebroditi prvih nekaj let in prične širiti svoje poslovanje.

Na tokratnem dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! se boste s pomočjo gostov, ki prihajajo iz uspešnih slovenskih mladih in manj mladih podjetij, osredotočili na področja delovanja mladega podjetja, ki so tesno povezana z rastjo:
  • motiviranje in nagrajevanje zaposlenih,
  • obvladovanje hitre rasti,
  • financiranje podjetja,
  • priprava na prodajo in prodaja podjetja, 
  • ključne ugotovitve mladih podjetnikov v času rasti,
  • pogled v prihodnost.
Prvič v zgodovini naših dogodkov bomo na enem mestu, na skupni okrogli mizi zbrali štiri dosedanje zmagovalce izbora Mladi podjetnik leta, ki bodo delili svoje izkušnje.

Dogodek pomeni tudi zaključek naših aktivnosti v okviru izbora Mladi podjetnik leta 2016. V začetku junija bo namreč na sporedu dogodek Predstavitve polfinalistov izbora Mladi podjetnik leta, kamor vas prav tako vabimo. V okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! bomo razglasili tudi zmagovalca izbora Mladi podjetnik leta 2016. Povezovalec dogajanja bo Matej Golob iz 30Lean.

Celoten program dogodka in povezavo za prijavo najdete tukaj!

Za več informacij lahko pišete na borut.borstnik@mladipodjetnik.si ali pokličete na 031 857 940.

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.