It is time to market!

21. oktober 2019 Ob 9.00
Ekonomska fakulteta Univzerze v Ljubljani
Datum in ura
Ponedeljek, 21. oktober 2019
9.00 - 17.00 CEST
Lokacija

Kardeljeva ploščad 17

1000 Ljubljana

Slovenija

Ekonomska fakulteta Univzerze v Ljubljani

A veš, kako tržiti inovacije? Konferenca It is time to market!, ki jo organizira SDBP, Slovensko nizozemsko poslovno združenje, skupaj s partnerji SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani na povabilo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ti ponudi celovit odgovor na to vprašanje.

Dogodek bo v ponedeljek, 21. oktobra, od 9. do 17. ure na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, zanimiv program pa bo potekal v hibridnem formatu, tako da bo povezal najboljše iz analognega in iz digitalnega sveta v okolju Digital Business Collaboration Environment.

Udeležence bodo poleg ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška nagovorili tudi Iztok Grmek, v.d. direktorja Direktorata za gospodarsko in javno diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, Marco Hennis, nizozemski veleposlanik v Sloveniji, Metka Tekavčič, dekanica Ekonomske fakultete, in Maja Tomanič Vidovič, direktorica Slovenskega podjetniškega sklada.

Predstavljeni bodo tudi številni primeri dobrih praks, ob govorih izkušenih podjetnikov ter drugih uglednih govorcev bodo temelj trije paneli na teme komercializacije inovacij, prihodnost življenjskega okolja in prihodnosti pametnih povezav.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.