Inoviranje z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja

24. november 2022 Ob 9.00
Datum in ura
Četrtek, 24. november 2022
9.00 - 13.00 CEST
Lokacija

Gospodarska Zbornica Slovenije (GZS),

Dimčeva 13,

1504 Ljubljana

Podaj se v nov svet, ki ga oblikujejo tehnologije Web3 ter izkoristi njegov potencial v svoj prid. Tokrat se lahko podaš v svet inoviranja z umetno inteligenco in strojnim učenjem. Pridi na brezplačno delavnico

 

Delavnica bo potekala v četrtek, 24. 11. 2022, od 9. do 13. ure v prostorih GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) in je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo. Med upravičenimi udeleženci so seveda tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

 

PRIJAVA

 

Izr. prof. dr. Tomaž Curk, prodekan za raziskovalno dejavnost na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani, bo uporabo umetne inteligence in strojnega učenja približal slovenskim podjetjem in jim na delavnici pomagal poiskati inovacijske potenciale.

 

Vsebina delavnice:

  • Uporaba modelov AI in strojnega učenja za odkrivanje vzorcev v podatkih, razumevanje problema in za podporo odločanju;
  • Modeliranje podatkov, odkrivati ponavljajoče se časovne in sezonske vzorce ter trende na primeru javnih podatkov o cestnem prometu.

PRIJAVA

 

Število mest je omejeno.

Prijaviš se lahko do torka, 22. novembra 2022, na povezavi.

 

Več o programu Web3

 

Za vse dodatne informacije se lahko obrneš : info@arctur.si

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.