IBM delavnica: Watson Data Platform

31. januar 2017 Ob 9.00
Datum in ura
Torek, 31. januar 2017
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

V torek, 31. januarja 2017, od 9. ure dalje, bo v IBM Innovation Centru (Ameriška ulica 8) potekala delavnica Watson Data Platform, na kateri boste spoznali novo podatkovno platformo v oblaku, ki na enem mestu združuje uporabniku prilagojena orodja, podatke in analitične storitve. Watson Data Platform pomaga pripeljati podjetja preko vzpostavitve prave podatkovne kulture do kognitivnega poslovnega odločanja.

Podjetja se danes z željo po ohranitvi konkurenčne prednosti soočajo s potrebami po preobrazbi. Prava smer se pogosto skriva v podatkih, s katerimi razpolagamo, če le odkrijemo njihovo pravo vrednost. S pravilno uporabo le teh lahko oblikujemo nove poslovne priložnosti, izboljšamo procese odločanja in povečamo število pravih poslovnih odločitev.

Cilj delavnice je prikazati kako lahko s pomočjo storitev v IBM WDP razvijete nove rešitve in aplikacije za svoje stranke. Predstavljena bosta tako poslovni kot tudi tehnični vidik platforme skupaj z demoti. Kot follow-up na delavnico pa bodo na akademiji za poslovne partnerje 14. februarja 2017 organizirali še tehnično hands-on delavnico. 
 

Program:

09:00 - 09:30
Registracija

09:30 - 10:15
Kaj je Watson Data Platform? Predstavitev prodajnega koncepta, ključnih poudarkov, primerjave s konkurenco in uporabniških primerov

10:15 - 11.30
Tehnični vidik Watson data Platform. Predstavitev ključnih analitičnih storitev v oblaku znotraj platforme ter njihove integracije v zaključeno celoto oziroma rešitev.

11:30 - 12:30
Odmor

12:30 - 15:30
Watson Data Platform demo skozi uporabo štirih različnih uporabnikov: poslovni analitik, podatkovni inženir, podatkovni znanstevnik in razvijalec aplikacij
 


Več informacij in prijavnico za delavnico najdete na spletni strani: https://ibmmarketplace.mybluemix.net/

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.