Healthday.si track o uvajanju tehnoloških inovacij v zdravstvo in bolnišnicah prihodnosti!

26. marec 2015 Ob 12.00
Datum in ura
Četrtek, 26. marec 2015
12.00 - 0.00 CEST
Lokacija
V četrtek, 26. marca 2015, od 12. do 19. ure, vabljeni na brezplačen niz predavanj, okroglo mizo in druženje v okviru dogodka Healthday.si track: Introducing Health-tech Innovation, ki ga organizira slovenska zdravstveno tehnološka skupnost. 

Inovacije in zdravstvo

Zdravstveno tehnološka skupnost bo tokrat delila svoje uvide in znanje s širšo skupnostjo strokovnjakov s področja medicine, zdravstva in zdravstvenega managementa. Mednarodni govorci in predstavljene študije primerov bodo osvetlili temo uvajanja inovacij v zdravstveni sistem in procese.
  • Kako pristopiti k uvajanju in upravljaju z inovacijami v visoko reguliranih okoljih?
  • Kakšno prihodnost medicine napoveduje hitri napredek medicinske tehnologije?
  • Kaj se zgodi, ko se stabilna industrija sooči z disruptivno inovacijo?
  • Kakšna medicinska tehnologija je namenjena komu?
 

Pridite in se spoznajte s tistimi, ki ustvajajo prihodnost! 

Skupaj utrimo pot k bolnišnici brez papirja, poglejmo zakaj so medicinski strokovnjaki optimistični, pogovorimo se o tehnološki disruptivnosti, poglejmo si inovacije poslovnih modelov v zdravstvu, pomenimo se o utopističnih fantazijah odprte inovacije in načrtujmo kakšna bo bolnišnica prihodnosti.
 

Za globalne preboje

Cilj Healthday.si je pomagati slovenskim zdravstveno tehnološkim podjetjem dosegati globalne preboje. Ta konferenca izvira iz želje po spodbujanju sodelovanja v zdravstveno tehnološki skupnosti, kjer je prvi korak na eno mesto pripeljati vse deležnike v industriji. S tem želimo inovativna podjetja in tehnološke inovacije predstaviti akademski, raziskovalni in strokovni medicinski in zdravniški javnosti, zaposlenim v zdravstvu, zdravstvenim managerjem, odločevalcem in vsem ostalim, ko se vidijo kot del te vznemirljive prihodnosti.

PROGRAM IN BREZPLAČNA PRIJAVA


Healthday.si Track je organiziran kot del drugega dne 34. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo od 25. do 27.marca 2015 potekala v Portorožu. Konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, je konferenca z najdaljšo tradicijo na Univerzi v Mariboru. Na njej se srečujejo predstavniki iz gospodarstva, raziskovalnih in izobraževalnih ustanov, javne uprave, zdravstva, turizma, financ in številnih drugih področij. V dopoldanskem času imajo sekcijo na temo Health Care Management. Naredite si lahko kakovosten dan.

Slika © David Mark,pixabay.com/tpsdave
 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.