HardwareSTART: Srečanje in izobraževanje

26. april 2023 Ob 9.00
Datum in ura
Sreda, 26. april 2023
9.00 - 13.00 CEST
Lokacija

Katapult

Gabrsko 12

1420 Trbovlje

Si hardweraš? Potem ne smeš izpustiti dogodka: HardwareSTART Srečanje in izobraževanje.

 

Pridi na ogled razvojnih in testnih laboratorijev ter proizvodnje Dewesofta in Katapulta. Poleg soustanovitelja Jureta Kneza se boš lahko pogovoril/a tudi z razvojniki za strojno opremo, elektroniko, programsko opremo, s tehnologi, z vodjo logistike, proizvodnje in testiranja.

 

Dewesoft je visokotehnološko podjetje, ki razvija najnaprednejše rešitve v merilni industriji. Svoje inštrumente prodajajo v več kot 50-ih državah sveta, a prav vse proizvedejo v Sloveniji. V Trbovljah. 

 

PROGRAM:

9.00 – prihod
9.15. – 10.15 Ogled Dewesofta in Katapulta (da vsakdo najde nekaj, s čimer mu lahko pomagamo)
10.15 – 11.45 Predavanje glede na vaše želje (pri prijavnici označite področje, ki bi ga želeli bolje spoznati)
11.45 – 13.00 Reševanje vaših izzivov – morda vam lahko pomagamo z znanjem, morda s kakšnim kontaktom, morda tudi s testnimi laboratoriji ali stroji.

 

PRIJAVA

 

Govorniki: Jure Knez (Dewesoft), Jernej Ženko (Katapult) in predavatelj glede na tamatiko po vaših željah (kar bo prevladalo pri izboru ob prijavi)

 

Še več informacij o dogodku najdeš tukaj.

 

Dogodek je del dogodkov iz programa HardwareSTART, ki ga izvaja konzorcij partnerjev Katapult d.o.o., DEWESoft d.o.o. in Zavod mladi podjetnik, so.p.. Udeležba je brezplačna, se pa šteje v de minimis (152,50 EUR / izobraževanje). Prijavite se lahko prejemniki nepovratne spodbude P2, prejemniki konvertibilnih posojil SK50, SK75, prejemniki SK 200 ter prejemniki sredstev po mehanizmu so-investiranja SI-SK, pri čemer morate imeti podjetja sklenjeno aktivno pogodbo s Skladom.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.