HardwareSTART: Razvoj izdelka – pasti, priložnosti, napake, investicije …

27. januar 2022 Ob 17.00
Datum in ura
Četrtek, 27. januar 2022
17.00 - 19.00 CEST
Lokacija

Online dogodek

Razvijaš hardware produkt in se soočaš z izzivi? Te zanima, kako do prvega prototipa in kasneje do prve proizvodne linije? Se sprašuješ, kaj so najpogostejše napake pri razvoju hardware produkta? Razmiljša, kako priti do investitorjec in zmanjšati začetni kapital? Vse to in še več izveš na 2. neformalnem srečanju Hardware skupnosti, ki poteka v okviru HardwareSTART.

 

Navadno se najprej pojavi idejo, nato navdušenje in prvi korak v podjetništvo - razvoj izdelka, ki pa zna biti zelo težaven.

 

Da bo razvoj izdelka v vašem podjetju potekal hitreje, z manj zapleti in ob pravi pomoči, se udeleži brezplačnega seminarja, kjer izveš:

  • kaj so najpogostejše napake pri razvoju hardware izdelka,
  • kako do prvega prototipa in kasneje do prve proizvodnje linije,
  • katera podporna podjetniška okolja ti lahko pomagajo pri razvoju izdelka in kako do njih,
  • kako si zmanjšati začetno investicijo in kako priti do prvih strojev,
  • kako do investitorjev in kdaj jih zares potrebujemo,
  • splošni nasveti, kontakti in usmeritve.

PRIJAVA

 

Na vsa vprašanja bo odgovarjal Jernej Ženko, tehnični direktor Katapulta in ustanovitelj startupa GridTech, kjer so uspešno razvili in že uspešno prodajajo prilagodljiv varnostni sistem ElderOn za optimizacijo oskrbe v domovih za starejše.

 

Več o dogodku 

 

Dogodek je v sklopu virtualnega HardwareSTARTa, drugi meetup, od ideje do izdelka. Aktivnosti HardwareSTART potekajo pod okriljem Slovenskega podjetniškega sklada v okviru programa startupPlus+ .

 

KDAJ? 27.1.2022 ob 17:00 

KJE? Online

 

 

 

Preveri še druge dogodke v startup skupnosti tukaj.

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.