Hardware Meetup: Kako testirati nove produkte, ki jih bo uporabljalo tisoče uporabnikov?

18. april 2023 Ob 18.00
Datum in ura
Torek, 18. april 2023
18.00 - 20.00 CEST
Lokacija

KID Kibla,

Ulica kneza Koclja 9,

Maribor

Tokratni müsli je namenjen srečanju »hardwerašev« našega mesta. Osrednja gosta dogodka bosta Luka Mustafa iz podjetja Irnas ter Gašper Korinšek iz Visonecta. Rdeča nit dogodka bodo izkušnje s testiranjem novih produktov, ki jih uporablja na tisoče uporabnikov.

 

PRIJAVA

 

Kaj počnejo v podjetju Visionect in kdo je Gašper Korinšek?

Visokotehnološko podjetje Visionect je vodilen razvijalec programske in strojne opreme za digitalne prikazovalnike z izjemno nizko uporabo. Njihove rešitve uporabljajo številna priznana podjetja, kot so Microsoft, Disney, NASA, Virgin, Sony, Tesla, Nasa, Amazon, Samsung in Ikea. Podjetje je znano tudi po blagovni znamki Joan – brezžičnih tablicah za rezervacijo sejnih sob ter orodjih in aplikacijah za rezervacijo miz ali delovnih sredstev.
 
Gašper Korinšek je vodilni inženir programske in strojne opreme v podjetju Visionect. Svoje bogate izkušnje na področju strojne programske opreme je nabiral v podjetjih, kot so HERMES SoftLab, ComTrade Group, Aviat Networks in na Fakulteti za računalništvo in informatiko Ljubljana.

 

Več o njem izveš tukaj.

 

Kdo je Luka Mustafa in kakšne zadeve lotajo inštitutu IRNAS?

Luka Mustafa je ustanovitelj in direktor podjetja  IRNAS - inštituta za razvoj naprednih aplikativnih sistemov, d.o.o ter soustanovitelj Testnik.io.
 
Luka je inženir elektronike in telekomunikacij z magisterijem priznane univerze UCL v Londonu. Poznan je tudi kot najmlajši štipendist in sedaj alumni eminentne fundacije Shuttleworth Fundation, ki ga je podprla pri razvoju nove tehnologije imenovane KORUZA. Za duhovito izbranim imenom se skriva 10 gigabitni prenos podatkov z laserskim žarkom po zraku med stavbami in v industrijskih strojih.
 
Danes vodi multidisciplinarno ekipo razvojnikov v podjetju IRNAS v Mariboru, s katero razvija brezžične optične komunikacijske sisteme in IoT naprave ter produkte. Z ekipo ustvarjajo dodano vrednost za svoje stranke z ustvarjanjem učinkovitih, cenovno dostopnih in strankam prilagojenim izdelkov strojne opreme. Verjamemo v odprtokodni svet in deljenje informacij. Njihov cilj je opolnomočiti svet s tehnologijami, ki izboljšujejo življenje.
 
Več o njem izveš tukaj.

 

Program

18:00 – 20:00 Hardware Meetup: Kako testirati nove produkte, ki jih bo uporabljalo tisoče uporabnikov?
 

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

 

PRIJAVA

 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.