Hackathon HackElect z 10.000 EUR vrednim nagradnim skladom vabi k prijavi!

7. oktober 2017 Ob 9.00
Datum in ura
Sobota, 7. oktober 2017
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Podjetje Smart Com in Elektroinštitut Milan Vidmar vabita na dvodnevno tekmovanje, mednarodni hackathon HackElect! Vabljeni vsi kreativni posamezniki, ki razmišljate izven ustaljenih okvirov in vam bo v izziv iskanje inovativnih rešitev na področju elektroenergetike in tehnologij "pametnih omrežij". Tekmovanje bo potekalo 7. in 8. oktobra 2017 na Fakulteti za računalništvo in informatiko (FRI) Univerze v Ljubljani. Za najboljše tri ekipe je razpisan denarni sklad v skupni vrednosti 10.000 EUR. Vsi tisti, ki se boste še posebej izkazali, pa boste dobili priložnost za zaposlitev!

Podjetje Smart Com bo v sodelovanju z Elektroinštitutom Milan Vidmar (EIMV) gostilo mednarodni hackathon »HackElect«. Dogodek se bo odvijal na Fakulteti za računalništvo in informatiko, med udeleženci pa pričakujejo študente iz različnih fakultet iz Slovenije in sosednjih držav. Ekipe bodo z inovativnimi pristopi, rešitvami in idejami reševale izzive s področja elektroenergetike in tehnologij »pametnih omrežij« (Smart Grid).

Na dogodek ste vabljeni tako študenti računalništva, informatike, energetike kot tudi prava, biologije, mednarodnih odnosov ter ostalih smeri študija. Vrata bodo na široko odprta tudi za vse entuziaste, študente po duši, ki jih tovrstni dogodek in tematika zanimata. Na HackElectu bodo imeli udeleženci priložnost razvijati napredne rešitve, snovati nove produkte ter prikazati vse svoje veščine v sklopu petih razpisanih tematskih izzivov:

  • termografija in obdelava slik;
  • spremljanje strel na Scalar Web in mobilni aplikaciji;
  • Scalar razvoj zalednega sistema;
  • napovedovanje vzorcev v IP omrežjih Interneta stvari;
  • podatkovna analitika nad podatki iz pametnih števcev.

 


 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.