FESTIVAL SOUNDGARDEN – POLETI V KREATIVNO VESOLJE!

2. julij 2022 Ob 8.00
Velenjsko jezero
Datum in ura
Sobota, 2. julij 2022
8.00 - 22.30 CEST

Uradno festival kreativnih prebojev, neuradno mreženjski festival kreativcev in inovatorjev! Če si freelancer, ki išče delo v inovativnih podjetjih ali kreativnega mentorja za razvoj svojih projektov, ali si morda radoveden posameznik, ki vedno išče nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih ter istomisleče posameznike, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, si prišel ali prišla na pravo stran.

 

SoundGarden skupnost ti bo pomagala odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in te povezati z mrežo somislečih, s katerimi boš kreiral ali kreirala svojo bodočnost!

 

Kaj sploh je SoundGarden?

 

Gre za prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe z navdihujočimi glasbenimi ritmi in tako daje prostor novim, mogočnejšim idejam. Predvsem pa ustvarja kreativni prostor, presečišče znanj, orodij, tehnik in zabave, ki posamezniku pomagajo razmišljati izven okvirjev, se oprijemati inovativnih procesov razmišljanja in iskati svoje lastne kreativne preskoke.

 

Odvil se bo 2. in 3. julija 2022 ob Velenjskem jezeru na osupljivi lokaciji, ki izžareva unikatno in energično festivalsko atmosfero.

 

Podrobnejši urnik s trenutnimi potrditvami najdeš na tej povezavi tukaj:
http://soundgarden.si/urnik/

 

Prav tako pa so že na voljo ‘Early bird’ vstopnice, ki jih najdeš tukaj:
https://bit.ly/3xolvBu

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.