Email marketing za startupe

31. maj 2024 Ob 9.00
Primorski tehnološki park
Datum in ura
Petek, 31. maj 2024
9.00 - 12.00 CEST
Lokacija
Primorski tehnološki park

Primorski tehnološki park vas vabi na deseto delavnico v seriji Marketing Mix Masterclass. Do poletja se bo mesečno obravnavalo ključne vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in sodobnih veščin za podjetnike in marketing managerje v malih in srednjih podjetjih. 

 

Odkrijte, kako graditi učinkovite e-mail kampanje, vključno s strategijami za gradnjo baze e-poštnih naslovov, pošiljanje z učinkom, merjenje uspešnosti, optimizacijo in spoštovanje GDPR. 

 

Delavnico vodi Peter Mesarec -  strokovnjak za spletni marketing z več kot 20 leti izkušenj, ponuja celovito znanje in razumevanje marketinga iz različnih perspektiv. Svoje bogate izkušnje je pridobil kot član agencije Red Orbit, in-house marketingar ter vodja lastnega podjetja. Peter obvlada tri jezike marketinga ter svetuje podjetjem in agencijam pri SEO optimizaciji, marketinških strategijah in izobraževanju ekip. Njegova glavna naloga je doseganje visokih pozicij v iskalnikih in povezovanje med različnimi marketinškimi oddelki za boljše rezultate. Poleg tega redno sodeluje kot član komisij, ki izbirajo najuspešnejše spletne projekte, ter je priznan predavatelj na mednarodnih konferencah in slovenskih univerzah.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena podjetnikom, članom startup ekip, marketing managerjem in članom marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki.

 

Potrebujete še razlog več, da se prijavite?

Delavnica je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

 

Pohiti s prijavo, prostih je le še nekaj mest in časa imaš samo do 30. maja! 

 

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ


 

KDAJ? 31. maja od 09:00 do 12:00

KJE? Primorski tehnološki park

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.