E-mail in SEO marketing za rast prodaje

29. november 2021 Ob 12.00
Datum in ura
Ponedeljek, 29. november 2021
12.00 - 15.00 CEST
Lokacija

ON-LINE

Ne glede na to, če si za klasiko ali trende, eno je jasno - e-mail marketing je tvoje najmočnejše orodje za komunikacijo s svojimi kupci, stara dobra SEO optimizacija pa tista, ki med milijoni uporabnikov Google iskalnika izbere prave in jih usmeri na tvojo spletno stran.
 

Ko uspešno povežeš in optimiziraš ta dva sistema, se zgodi čarovnija! A kako na svojo spletno stran pridobiti vedno nove obiskovalce? In to na organski način? Kakšna mora biti optimalna stopnja konverzije spletne strani? Kako urediti tehnično in vsebinsko optimizacijo spletne strani ter pridobiti povratne povezave? In nenazadnje, kako pridobljene obiskovalce pretvoriti v e-mail naročnike in z njimi uspešno komunicirati, da ne bodo po 10 prejetih e-mailih zbezljali iz naše e-mail liste?
 

Pridi na delavnico z enim izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji Petrom Mesarcem. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let, analitiko najrazličnejših spletnih strani je že odpiral na precej različnih pozicijah: kot naročnik, lastnik podjetja in kot agencija.

Poglej, kaj te bo naučil in POZOR! Nekomu od udeležencev bo v živo pregledal spletno stran in dal nasvete, kako izboljšati SEO optimizacijo.

 

PRIJAVA

 

Kaj te bomo naučili?

  • Pomen in moč SEO optimizacije,
  • kako izboljšati on-site in off-site optimizacijo,
  • kako do zunanjih povezav, na podlagi katerih bo Google vaši spletni strani namenil boljšo pozicijo,
  • osnovne in napredne metrike za spremljanje uspešnosti spletne strani ter e-mail marketinga (kako uporabiti UTM-je in zakaj Open in Click Rate nista dovolj),
  • kako uporabiti spletno stran ter druge kanale za pridobivanje e-mail naslovov,
  • kdaj in kako segmentirati e-mail bazo,
  • preizkušene trike za povečanje Click-Through Rate in nakupov,
  • najbolj pogoste napake podjetij v e-mail marketingu in SEO optimizaciji ter kako se jim ti lahko izogneš.

Program

12:00 – 15:00 E-mail in SEO marketing za rast prodaje

 

Več o delavnici 

 

Prijava

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.