ScaleUPgrade konferenca - TECHumanity

26. januar 2022 Ob 9.00
Datum in ura
Sreda, 26. januar 2022
9.00 - 17.15 CEST
Lokacija

ONLINE: Zoom

Želiš spoznati s kakšnimi izzivi se srečujejo vsa podjetja od leta 2020, zaradi epidemije? Želiš izvedeti, kaj je "buzz word" in kako deluje ter kako vplivajo spremembe globalnih dobavnih verig za slovenska podjetja? Vse to in še več lahko izveš na ScaleUPgrade konferenci, ki bo posvečena aktualnim temam, s katerimi se soočajo tehnološka, mednarodna in hitrorastoča scaleup podjetja.

 

Dandanes smo priča številnim globalnih spremembam.  Epidemija je zatresla tla pod nogami svetovni logistiki in dobavnim verigam, omogočila razcvet najnovejšim tehnologijam ter nas priklenila pred zaslone, povzročila »The Great Resignation« in delodajalce pahnila v borbo za kadre, premešala marketinške algoritme, ob vsem tem pa ljudi postavila mentalno neudoben položaj.

 

Na konferenci se boš spoznal/a s ključnimi novostmi in spremembami današnjega časa, ki so na razpotju. Na eni strani se tehnologija razvija v nove razsežnosti, hkrati pa se prebuja človeška zavest in skrb za okolje. Na dogodku bomo združili dva svetova, dobrodošli v TECHumanity!

 

Kaj se bomo naučili?

  • S kakšnimi izzivi se soočajo podjetja od leta 2020 zaradi epidemije.

  • Kaj pomeni in kako deluje »buzz word« metaverse v praksi.

  • Kaj pomenijo spremembe v globalnih dobavnih verigah za slovenska podjetja.
  • Kako ustvariti trajnostni svet z ravnotežjem med dobičkom, ljudmi in planetom.
  • Kako ohraniti mentalno zdravje in mirno kri, ko cel svet nori.

 

Ključnega pomena bodo povezovanja  in nova poznanstva v smeri reševanja podobnih izzivov, kar je tudi namen ScaleUPgrade skupnosti.

 

PRIJAVA 

 

Komu je namenjena?

ScaleUPgrade konferenca je v osnovi namenjena slovenskim scale-up podjetjem, ki so uspešna, mednarodno konkurenčna in prodorna, hitro zaposlujejo in razvijajo nove kompetence ter ustvarjajo nove tehnologije in produkte.

 

Dogodek pa je seveda odprt in zanimiv tudi za startupe, na poti v scaleup fazo, ter za korporacije in podporna okolja za podjetništvo, ki se želite seznaniti s praktičnimi primeri in izzivi dela v prihodnosti.

 

Program

09:00 - 9:15 - Uvodni pozdrav 

9:15 - 10:30 - Dobrodošli v Metaverse!

10:30 - 11:30  Vizija in smisel podjetja ustvarjata predane sodelavce

11:30 - 12:30 - Premiki v globalni logistiki 
12:30 - 13:00 - Odmor 

13:00 - 14:00 Soustvarjanje proaktivnih STEM mladostnikov

14:00 - 15:15 Človeštvo na razpotju!

 

15:15 - 16:15 Avtomatizacija na agro področjih

16:15 - 17:15 Mentalna kondicija

 

Več o programu izveš tukaj.

 

Lokacija

Preko aplikacije Zoom.

 

Dodatne informacije

Elvisa Basailović, elvisa.basailovic@tp-lj.si

 

Dogodek bo potekal v okviru Startup Plus Programa Slovenskega podjetniškega sklada in je brezplačen. Prijava je obvezna. Čim prej se prijavi in zagotovi svojo mesto tukaj

 

VEČ INFORMACIJ

 

 

Preveri še več dogodkov tukaj.

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.